Szerelem / Párkapcsolat

5 dolog, ami miatt minden pasi stresszel a párkapcsolatában

Kapcsolatban élni csodálatos, de azért tény, hogy még a legerősebb párok is megélnek stresszes időszakokat. Sőt, talán nem is sejtenéd, de akad pár dolog, amin titkon minden pasi képes aggodalmaskodni. Most eláruljuk, mi az, ami a srácokat is nagyon stresszeli!

Mennyire szórakoztatóak

A férfiak tudják, hogy sokszor nem is a kinézet, hanem a megnyerő szöveg és a határozott viselkedés számít igazán, ha ismerkedésről van szó.

Ezért – különösen a kapcsolat elején – hajlamosak aggódni amiatt, hogy talán nem elég viccesek vagy érdekesek számodra.

Attól félnek, hogy a sztorijukat nem találod szórakoztatónak, és hogy gondolatban egészen máshol jársz, amikor beszél neked valamiről.

Ez pedig időnként a hosszabb távú kapcsolatokban is jelentkezhet; hidd el, évek után is képesek amiatt izgulni, hogy esetleg unatkozol mellette!

 

Az anyagiak miatt

Azt mondják, a pénz nem boldogít, de tény, hogy a hiánya komoly problémákhoz vezethet.

Rengeteg párkapcsolatban az anyagiak okozzák a legtöbb vitát, így talán érthető, hogy a pasid is gyakran stresszel emiatt.

Aggódik, hogy esetleg nem keres eleget a megfelelő életszínvonal megteremtéséhez, esetleg nem tud meghívni egy drágább vacsorára, a későbbiekben pedig amiatt, hogy a keresetével nem tudja eltartani a családját.

Olvastad már?  5 jel, hogy notórius szorongó vagy – Nem csak túlliheged a problémádat!

Emiatt nagyon sokszor viselkedhet stresszesen a pasid!

 

A megfelelő ajándék

Biztosan te is megtapasztaltad már, milyen nehéz a tökéletes ajándékkal meglepni a pasidat – hiába ismered jobban, mint lényegében bárki mást.

Ez pedig fordítva is igaz ám!

Amikor közeledik a születésnapod, a karácsonyi ünneplés, vagy az évfordulótok, a párod is stresszelni kezd amiatt, hogy a lehető legjobb meglepetéssel tudjon előállni.

Ez részben nagyon szuper, hiszen láthatod, hogy mennyire fontos vagy neki, ugyanakkor viszont feszültséget is teremthet a hétköznapjaitokban, amit könnyű félreértelmezni!

 

A családod miatt

A párkapcsolatok szempontjából fontos mérföldkő az, amikor először találkoztok egymás szüleivel.

Érthető, hogy ilyenkor a pasid is idegeskedik (még ha nem is mutatja), hiszen a legjobb benyomást szeretné kelteni a családodban, és arra vágyik, hogy befogadják őt.

Ha viszont ez elsőre nem éppen megy zökkenőmentesen, amiatt bizony ő is gyakran stresszel; ez pedig minden alkalommal így van, amikor a szüleidhez mentek látogatóba.

Sőt, ha elérkezik a lánykérés ideje, még inkább izgul amiatt, hogy mit fog szólni mindehhez a családod.

 

Baráti kapcsolatok

A szülők mellett az is sokat számít, hogy mennyire jöttök ki egymás barátaival. A pasid emiatt azon is stresszel, ha esetleg nem vagy túlságosan jóban a barátaival, és nem kedveled őket.

Olvastad már?  5 stresszoldó kristály, mellyel eléred a zent

Őt is zavarja, ha egy találkozón csak unatkozol, vagy láthatóan nem érzed jól magad, hiszen mindenki arra vágyik, hogy a párja nagyon jó kapcsolatot ápoljon a barátaival.

Érthető, hiszen sokan mégis csak afféle második családként tekintenek a barátaikra!

Szintén aggodalomra ad nála okot, ha ő nem találja a közös nevezőt a barátnőiddel, hiszen tudja, hogy milyen fontos számodra a véleményük.

Emiatt izgulhat azért, hogy vajon mit mondanak róla a csajok akkor, amikor ő nincs ott veletek.