Életmód / Ezotéria

5 dolog, ami csak a spirituálisan összetartozó párokra igaz

5 dolog, ami csak a spirituálisan összetartozó párokra igaz

Nem akarjátok megváltoztatni a másikat

Ennek eleve nem is érzitek szükségességét, mert annyira hasonlítotok, hogy alig akad olyan téma, amiben nem értetek 100%-osan egyet. Ha ilyesmi mégis előfordul, akkor gond nélkül bele tudjátok képzelni egymás helyébe magatokat, és minden megerőltetés nélkül tökéletesen átlátjátok, miért vélekedik eltérően a másik.

Nem akarjátok ráerőltetni a másikra a saját akaratotokat, mert rátok tényleg igaz, hogy úgy szeretitek egymást, ahogy vagytok. Ez annak a jele, hogy az egótokat háttérbe tudtátok szorítani a párkapcsolatotok, a lelki összefonódásotok érdekében.

Azonos felfogás

Az már óriási plusz pont a kiteljesedéseteket tekintve, hogy nem akarjátok megváltoztatni a másikat, de a spirituális összefonódás jele az is, ha szinte azonos az életszemléletetek. De mit is jelent az azonos felfogás?

Súrlódásmentesen egyetértetek minden fontos kérdésben: mire költsétek el a közösen megkeresett pénzeteket, milyen alapelvek mentén neveljétek a gyermekeiteket, hogyan válasszatok munkát, stb. És miért fontos mindez?

Mert probléma és vita nélküli párkapcsolatot biztosít számotokra, így a fejlődésre, a tanulásra, a teljes egymásra hangolódásra tudtok koncentrálni, nem veszik el a felesleges veszekedések az energiáitokat.

Közösek a célok

Az egyetértés remekül rámutat arra, hogy jó irányban haladtok, de erről folyamatosan kaptok visszaigazolást is az élettől. Közösek a céljaitok, így az erőiteket megkétszerezve tudtok előre haladni. Szinte észre sem veszitek és már újabb sikert tudhattok a hátatok mögött, miközben már ki is tűztétek a következő célt, aminek az eléréséhez már meg is van a tervetek.

Folyamatosan támogatjátok egymást az oda vezető úton, és felváltva tudtok a másikból erőt meríteni. Rengeteget ad az életetekhez az, hogy tudjátok, bármi történik, bármekkora a bukás, mindig ott lesztek egymásnak. Ez extra bátorságot és biztonságérzetet ad nektek, amitől jóformán szárnyra kaptok.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást