Életmód / Ezotéria

Ez az 5 dolog csak a spirituálisan összetartozó párokra igaz

Hívhatjuk igaz szerelemnek, spirituális kapcsolódásnak, ikerlélek-kapcsolatnak, vagy bármi másnak, az biztos, hogy az ember egyszerűen érzi, tudja, amikor megtalálja a másik felét. Nem azért, mert azonnal felcsap a mindent elborító rózsaszín köd, vagy, mert gyorsan fellángol a vágy – ezek olyan észrevétlenül jelentkeznek, mintha teljesen természetes lenne, hogy valaki ennyire elveszi az eszünket. A jól működő párkapcsolat tehát eleve adott, ha spirituális kapcsolódásról beszélünk. De honnan tudhatod, hogy a szerelmeddel ily módon is összetartoztok?

Nem akarjátok megváltoztatni a másikat

Ennek eleve nem is érzitek szükségességét, mert annyira hasonlítotok, hogy alig akad olyan téma, amiben nem értetek 100%-osan egyet.

Ha ilyesmi mégis előfordul, akkor gond nélkül bele tudjátok képzelni egymás helyébe magatokat, és minden megerőltetés nélkül tökéletesen átlátjátok, miért vélekedik eltérően a másik.

Nem akarjátok ráerőltetni a másikra a saját akaratotokat, mert rátok tényleg igaz, hogy úgy szeretitek egymást, ahogy vagytok.

Ez annak a jele, hogy az egótokat háttérbe tudtátok szorítani a párkapcsolatotok, a lelki összefonódásotok érdekében.

 

Azonos felfogás

Az már óriási plusz pont a kiteljesedéseteket tekintve, hogy nem akarjátok megváltoztatni a másikat, de a spirituális összefonódás jele az is, ha szinte azonos az életszemléletetek.

Olvastad már?  10 dolog, amit csak az Igazi fog megtenni érted

De mit is jelent az azonos felfogás?

Súrlódásmentesen egyetértetek minden fontos kérdésben: mire költsétek el a közösen megkeresett pénzeteket, milyen alapelvek mentén neveljétek a gyermekeiteket, hogyan válasszatok munkát, stb.

És miért fontos mindez?

Mert probléma és vita nélküli párkapcsolatot biztosít számotokra, így a fejlődésre, a tanulásra, a teljes egymásra hangolódásra tudtok koncentrálni, nem veszik el a felesleges veszekedések az energiáitokat.

 

Közösek a célok

Az egyetértés remekül rámutat arra, hogy jó irányban haladtok, de erről folyamatosan kaptok visszaigazolást is az élettől.

Közösek a céljaitok, így az erőiteket megkétszerezve tudtok előre haladni.

Szinte észre sem veszitek és már újabb sikert tudhattok a hátatok mögött, miközben már ki is tűztétek a következő célt, aminek az eléréséhez már meg is van a tervetek.

Folyamatosan támogatjátok egymást az oda vezető úton, és felváltva tudtok a másikból erőt meríteni.

Rengeteget ad az életetekhez az, hogy tudjátok, bármi történik, bármekkora a bukás, mindig ott lesztek egymásnak.

Ez extra bátorságot és biztonságérzetet ad nektek, amitől jóformán szárnyra kaptok.

 

Sosem fogytok ki a témából

Ha spirituálisan kapcsolódtatok, akkor sose fogytok ki a közös témákból.

Olvastad már?  Az igazi férfi szerelmének tévedhetetlen jelei

Bármikor és bárhol képesek vagytok mélyenszántó beszélgetéseket folytatni, de az időnként fellépő csend is kifejezetten megnyugtató számotokra.

Könnyedén odafigyeltek egymásra, gond nélkül reflektáltok és nem féltek attól sem, hogy a másik ítélkezni fog felettetek.

Az igazán mély, már-már titkosnak, elvontnak mondható témákat is megosztjátok egymással, miközben nem tartotok attól, hogy rossz irányba tart majd a beszélgetésetek.

 

Egyszerre tanultok

Az élet időnként mindenkit kihívások és próbák elé állít, és sokszor csak utólag, évekkel, évtizedekkel később értjük meg, miért is kaptuk az adott leckét.

Ha spirituálisan összetartoztok, akkor ezeket a leckéket nem csak közösen élitek meg, együtt is értékelitek ki, együtt vonjátok le a konzekvenciákat.

Ezzel párhuzamosan folyamatosan jobb emberré váltok és észre sem veszitek, de fokozatosan, még jobban elmélyül a kapcsolatotok.

Mintha minden egyes leckével jobban megértenétek egymás lelkét, még inkább megismernétek a másikat.

Mikor már azt gondoljátok, semmi újat nem tud nektek mutatni a másik, hiszen kitaláljátok a gondolatait is, akkor újra és újra rá kell döbbenetek, hogy ez korán sincsen így.