5 dolog, amit a lányok gyakran posztolnak, a fiúk pedig utálják

5 dolog, amit a lányok gyakran posztolnak, a fiúk pedig utálják

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 dolog, amit a lányok gyakran posztolnak, a fiúk pedig utálják

A férfiaknak elég, ha egy fokkal szebbek az ördögnél – tartja a mondás -, míg a nőknek mindig szépnek kell lenniük. Ez a történelem során mindig így volt, napjainkban viszont nagyobb rajtunk a nyomás, mint eddig bármikor. Ezért van, hogy annyit totojázunk egy fényképpel, mielőtt feltöltenénk az oldalunkra, ami a férfiak nehezen értenek meg. Míg ők egy nyaraláson, vagy egy bulin csak lőnek egy csoportképet és már teszik is fel, addig a lányok percekig készülnek a kattintásra, majd még tizenöt másikra, mert senki sem elégedett magával. De nemcsak a beállított, csücsörítve pózolós fényképektől másznak falra a srácok. Íme pár példa arra, amit a lányok előszeretettel osztanak meg követőikkel, de a srácok utálják. 

1. A naplóbejegyzés

Lehet, hogy olykor tényleg érdemes elolvasni egy-egy hosszabb kiírást, mert vagy nagyon vicces, vagy tanulságos a sztori, de valljuk be, a lányok legtöbbször vagy a szakításaikat mesélik el az efféle bejegyzésekben, vagy azt, hogy bunkó volt velük az eladó a plázában. Szomorú, de „mai rohanó világunkban” a legjobb barátnőiden és az anyukádon kívül sajnos senki nem fog nekiállni elolvasni a kisregényed és ha túl sok „naplóbejegyzést” posztolsz, esélyes, hogy sok fiú kikövet.

2. Étel fotók

Hacsak nem valami csodálatos helyen eszel valami különlegességet, nem érdemes megosztani a közösségi médián. Talán Snapchat-en még elmegy, de Facebook-on és Instán senkit nem fog érdekelni, főleg nem a fiúkat.

Esetleg ha te magad készítettél valami csodaszép sütit, tortát vagy valami egészen extrém fogást, akkor megoszthatod, mert azzal azt üzened, hogy te milyen ügyes konyhatündér vagy. 

Ha az esti filmnézés előtti szendvicsedről, vagy a barátnőiddel heti szinten elfogyasztott salátádról teszel ki képet, a férfi követőid minden bizonnyal csak a szemüket forgatják majd. 

3. Idézetek

A férfiak talán semmitől nem irtóznak annyira, mint egy magvas, romantikus idézettől, melyet csinos betűtípussal applikáltak egy szép tájképre vagy naplementére. Hányszor láttuk már Marilyn Monroe fotója alatt a „nehezen kezelhető vagyok, sokszor hibázom, de ha nem tudsz velem bánni a legrosszabb formámban, akkor nem érdemelsz meg, mikor a legjobb vagyok” idézetet? Számtalanszor, pedig ő sosem mondott ilyet, kamu az egész.

Hidd el, a napi ötödik, rendkívül mély Coelho-bölcsesség után már egyetlen fiút sem fog érdekelni a legújabb idézet-képeslapod. 

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • janika
    2021.04.04., 18:50

    mongyuk az imstagrammot irjuk már egggyemmell nem a kilüüüüóóóóógrammm az vazki
    kikirnak ideulyságott?

    Válasz

Írj egy hozzászólást