7 dolog, amit akaratlanul megtesz az a lány, akinek összetörték korábban a szívét

7 dolog, amit akaratlanul megtesz az a lány, akinek összetörték korábban a szívét

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 dolog, amit akaratlanul megtesz az a lány, akinek összetörték korábban a szívét

Van, hogy valakiben hatalmasat csalódsz, és bár akkor nem is sejted, de egy életen át hatással van rád ez az emlék. Előfordul az is, hogy valaki, akiben megbíztál, összetöri a szíved, hűtlen hozzád, vagy elhagy valaki másért, és ilyenkor megesik, hogy évekre van szükséged a gyógyuláshoz. Az alábbi 7 dolgot pedig sajnos minden olyan lány megteszi, aki átesett már egy fájdalmas csalódáson.

1. Negatívan állsz mindenhez. Tegyük fel, hogy a legjobb barátnőd megismerkedett egy sráccal, és teljesen oda van érte. Sajnos akaratlanul is (tényleg, komolyan, nem rosszindulatból!) rögtön az lesz az első megérzésed, hogy a pasi nem őszinte vele, és a piros jelzéseket keresed. Nem azért, hogy a barátnődet megbántsd, hanem épp azért, hogy megóvd attól a csalódástól, amit te már sajnos átéltél.

2. A saját boldogságodat is szabotálod. Mert hozzászoktál már a könnyekhez, a csalódásokhoz és a szomorúsághoz. Ezért el sem tudod képzelni, hogy neked is kijár a szerelem, és meggyőződésed, hogy a következő srác is csak a szexre hajt majd. Így addig bizalmatlankodsz, míg elüldözöl vele mindenkit.

3. Megbántasz másokat. A csalódás után ugyanis az új mottód az lett, hogy inkább te okozol fájdalmat másnak, mint fordítva. Ezért inkább olvasatlanul hagyod a pasik üzeneteit csak azért, hogy a te kezedben legyen az irányítás, és inkább megvárass másokat, mint hogy erre fordítva kerüljön sor.

4. Olyan férfiakba szeretsz bele, akik elérhetetlenek. Ez sokszor egy híresség, akivel valószínűleg úgysem fogsz találkozni, vagy egy olyan pasi, akivel te is tudod, hogy sosem lehetne közös jövőd. Akaratlanul is azok vonzanak, akik nagy valószínűséggel össze fogják törni a szívedet…

5. Sokat flörtölsz. Nem azért, mert így akarod megtalálni a szerelmet, hanem épp azért, mert eszedbe sem jut, hogy ebből több is lehetne. Csak szimplán szórakozni akarsz, és úgy vagy vele, hogy egyébként is butaság lenne lekötni magad egyetlen pasi miatt, hogy összetörje később a szíved.7 dolog, amit akaratlanul megtesz az a lány, akinek összetörték korábban a szívét

6. Bizonyos filmeket ki nem állhatsz. Méghozzá azokat, amikben az örök csajozógép egyik napról a másikra megváltozik élete szerelméért. Számodra ez egy cseppet sem realisztikus, és emiatt nem is tudod őket komolyan venni. Hiszen ilyen a valóságban egyszerűen NEM LÉTEZIK!

7. Sok titkod van. Nem számít, mióta ismer téged valaki, az életednek bizonyos részleteiről nem vagy hajlandó beszélni senkinek. Nem igazán tudsz megbízni az emberekben 100 százalékig, ezért a fájdalmas emlékeket inkább megtartod magadnak.

Kép forrása: pexels.com

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!