20 divatos sztárfrizura

20 divatos sztárfrizura

Címlap / Stílus / Haj / 20 divatos sztárfrizura

Ha mindig is szerettél volna olyan hajviseletet, mint a kedvenc sztárodé, most eláruljuk hogyan készítheted el.

Mariska Hargitay

Ha egyenes a hajad, ezt a frizurát neked találták ki. A színésznő haja állig ér, a frufruja pedig féloldalas. A haj hossza elől és hátul is egyforma, de lehet picit tépett is.

Diane Kruger

Ha kedveled a húszas évek hajviseletét, válaszd ezt az elegáns frizurát, mely egész hosszában egyenletes és lágyan omlik az állra. Diane Kruger frizurája jól mutat hullámosan és egyenesen is.

Katie Holmes

Ez az állig érő bubifrizura időtlen. A haj hátul rövidebb, lépcsőzetes, a frufru pedig egyenes. Ha a hajad nem egyenes, ne is próbálkozz ezzel a frizurával, mert nem lesz meg a kívánt hatás.
 

Jennifer Connelly

A színésznő haja elől lépcsőzetes, de a legrövidebb tincs is az áll vonalánál kezdődik. A rock-and-roll hatás kedvéért, a végeket kicsit ritkíttasd ki.

Eva Mendes

A nagyon dús hajat így lehet a legegyszerűbben hordani. Hajad vágasd egyenesre, de a hajvégek legyenek kicsit rétegesebbek.

Jessica Alba

Ha természetes hatású frizurát szeretnél, válaszd Jessica Alba hajviseletét. Vágass hosszú lépcsőzetes tincseket, és néhány közepeset az arc körül.

Nicole Kidman

A színésznő hajviselete tökéletes a göndör hajhoz, hiszen még a legrövidebb rétegek se túl rövidek, így a haj nem lesz puffi.

Gisele Bündchen

Hosszú hajadba vágass hosszú rétegeket, a végeket pedig ritkíttasd ki, így a haj borzosnak hat.

Penélope Cruz

A vastag, finoman rétegzett frufrut hord féloldalasan. Ideális a finoman hullámos hajhoz.

Keira Knightley

Keira Knightley frufruja meglehetősen hosszú és egyenes vonalú. Vágass magadnak orrnyeregig érő bretont, majd szárítsd be egy körkefével. Kéthetente vágj belőle. A frizura többi rész legyen lépcsőzetes, de a rétegeket csak az áll alól induljanak.

Reese Witherspoon

A könnyed breton ellensúlyozza az erős arccsontot. A legjobb eredményekért, a breton legyen egyenetlen és kissé féloldalas.

Camilla Belle

Dús és egyenes hajadat hord így. Vágass magadnak hosszú frufrut, mely egész fent kezdődik és az szemöldök alatt ér véget. Egész hajad legyen egyenes és tökéletesen sima.

Renée Zellweger

A színésznő fülig érő frizuráját egyenes vonalban vágták le, de néhány finom lépcsőzetes tincs feldobja az amúgy szigorú frizurát. Az elülső tincseknek elég hosszúnak kell lenniük, hogy a füled mögé tedd.

Victoria Beckham

Ha elég bátor vagy és szeretnéd kiemelni szemeidet és orcáidat, válaszd ezt a rövid pixie-t. Csak akkor vágass magadnak hasonló frizurát, ha arcod szív alakú vagy ovális, mert a kerek archoz nem illik.

Rihanna

Bátor lányoknak ajánljuk Rihanna merész bubifrizuráját. A haj hátsó része fiúsan rövid, míg elől a szemek vonaláig ér. Ez a frizura tépett hatást kelt, nem kell tökéletesnek lennie.
 

Catherine Zeta-Jones

Ha hullámos vagy göndör a hajad, ez a legjobb frizura számodra. Hajad vágasd le harang alakúra, érjen vállig, de ne legyenek rövid tincsek, mert itt épp az összhatás a lényeg.

Liv Tyler

A színésznő hajviselete egyszerű, mégis nagyon elegáns. Hajad elülső részét vágasd a kulcscsont magasságáig, hátul legyen egy árnyalattal rövidebb. Elválaszthatod az egyik oldalon, de akár középen is. Ha túl szomorúnak hat, dobd fel néhány hullámmal.

Kate Moss

Ha vékony szálú hajad van, Kate Moss frizurája az ideális számodra. A fejtetőnél kissé lépcsőzetes a vágás, míg az áll alatti vonalban egyenes. A választékot hord féloldalon, hagyd magától megszáradni és borzold össze a kezeddel. Garantált a szexi megjelenés.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow frizurája olyan, mint egy néhány hónapja lenőtt bubifrizura, de épp ez a jó benne. Egyszerűen vágasd le a hajad, hogy az vállig érjen, ritkíttasd ki a végeit és hord hullámosan.
 

Nicole Richie

Nicole Richie frizurája szexi, könnyed és bohém. Ha elég hosszú a hajad, vágasd le rétegekbe a kulcscsont vonalában, majd hullámosítsd be.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást