Csodaszép színek és ízléses fazonok – ilyenek lesznek idén tavasszal a kabátok

Csodaszép színek és ízléses fazonok – ilyenek lesznek idén tavasszal a kabátok

Címlap / Stílus / Divat / Csodaszép színek és ízléses fazonok – ilyenek lesznek idén tavasszal a kabátok

Ha kabátokról van szó, nagyon nehezen tudok nemet mondani egy újabb csodaszép darabra. Talán azért, mert a kedvenc hónapjaim nyárra esnek, és valahogy muszáj a többi évszakba egy kis örömöt, vidámságot csempésznem az öltözködésemmel. Ezeket a feltételeket már előre teljesítették a tervezők, ugyanis talán minden eddiginél színesebb és feltűnőbb a tavaszi kabáttrend. Én már meg is találtam az új kedvence(i)met!

Vidám színek és minták, avagy éljen a retró

Az elmúlt években sok olyan trendet hívtak életre a tervezők, amik erősen emlékeztetnek minket a retró időszakra – fazonokban és színekben egyaránt. Ugyan a jelenlegi darabok sokkal ízlésesebbek és többségükben kifinomultabbak is, mint elődeik, egyvalami nem változott: a színek és minták kavalkádja.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ez az előrejelzéseknek megfelelően megjelenik a tavaszi trendekben is, a színeket előszeretettel ötvözték egymással a tervezők, és az olyan klasszikus minták is sok helyen felbukkantak, mint a csíkok vagy éppen a pöttyök, továbbá nagy visszatérőnek számítanak a batikolt megoldások.

A mintás kabátokat bátran hordhatod klasszikus leggings, vagy akár farmer társaságában, és persze a szoknyákhoz is remekül passzolnak.

Farmeranyagok és foltminták

Az elmúlt néhány évben nem igazán volt meghatározó szerepe a farmernek. Kiszorultak a divatból a farmerkabátok, velük együtt a farmerruhák, és a nadrágokat illetően is inkább a skinny és a leggings vitte a prímet. Nos, ahogy azt már tavaly is érezni lehetett, ez az idei évben változni fog.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A kabátokat illetően a farmerdzseki éli most reneszánszát. Bár egész nyugodtan előveheted a néhány éve félretett kabátodat is, ha igazán trendi szeretnél lenni, a mostani szezonban a foltozott hatású, patchworkös kabátok mellett teszed le a voksodat.

Éljenek a vidám színek!

Az idei szezon legtrendibb színe igazán szembeötlő: hódít a ragyogó aranysárga! Keresve sem találnánk jobb színt, ami ennyire vidám, élénk, és ilyen jól átadja az üdítő tavaszi, nyári szezon hangulatát.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az biztos, hogy kell egy bizonyos mértékű önbizalom ahhoz, hogy egy ilyen színt viselni merj, de érdemes tenned vele egy próbát, mert a pasztelles, kékes és rózsaszínes árnyalatok mellett egyértelműen ez a különleges sárga az, ami igazán divatosnak számít.

Könnyed ballonkabátok

A hűvösebb napokon, vagy akkor, amikor szeretnél kevésbé feltűnően, mégis csinosan öltözködni, jó választásnak bizonyulnak a szövetkabátok. Ezek igazán örökzöld darabok, legfeljebb a színük és a hosszuk szokott változni az aktuális trendeknek megfelelően. Idén inkább a félhosszú, hosszú szövetkabátok hódítanak, és népszerűek a semleges színű változatok.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Trendi lesz a bézs, a teveszőr és a homokszín, és most bátran párosíthatod sportos ruházattal is ezt a darabot.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást