10 csodaszép, minimál esküvői ruha, ha a habos-babos stílus nem a te világod

10 csodaszép, minimál esküvői ruha, ha a habos-babos stílus nem a te világod

Címlap / Szerelem / Esküvő / 10 csodaszép, minimál esküvői ruha, ha a habos-babos stílus nem a te világod

Az esküvő mindenki életében meghatározó momentum. Még akkor is, ha nem vagyunk a nagy felhajtás és a világraszóló lakodalom hívei. Sok menyasszony ugyanis egyáltalán nem szereti a nagy flancolást az esküvőt illetően, és ennek megfelelően visszafogottabb stílust részesít előnyben, mind a lakodalmat, mind a ruhaválasztást illetően.

A házasság szuper dolog, hát még a készülődés, ami megelőzi annak a bizonyos boldogító igennek a kimondását. Ahányan vagyunk, annyi féle-fajta stílust képviselünk az esküvőnkön. Vannak, akik szeretik a hetedhét országra szóló lakodalmat és annak minden velejáróját, míg mások inkább a minimál szertartást és ruhákat preferálják. 

Cikkünk most azokhoz szól leginkább, akik bár szeretnék megadni a módját az esküvőjüknek, mégis a visszafogott, egyszerűbb, de annál nagyszerűbb momentumokat szeretnék megeleveníteni a nagy napon. Mert hogy ilyen típusú menyasszonyok is vannak, és ettől kerek a világ. Semmi gond, ha nem a habos-babos a Te menyasszonyi ruha stílusod, hiszen összeállításunkból bőven válogathatsz az ízlésesebbnél ízlésesebb minimál, ám annál szebb, csodálatos esküvői ruhák közül.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/10
Következő»

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!