Életmód / Receptek / Táplálkozás

Csirkébe tekert spárga

Ha egy mutatós és finom húsételt szeretnél készíteni, a klasszikus baconbe tekert csirkét feldobhatod spárgával, ami nemcsak ízre lesz kirobbanó, de színvilágában is gasztronómiai élményt okoz.

Hozzávalók

csirkemellfilé,
spárga, bacon,
fokhagyma

Elkészítés

1. A csirkemellet vágd vékony szeletekre, ha kell, klopfold ki őket egy kicsit. A szeleteket sózd és borsozd meg, majd a közepét kend meg egy kis zúzott fokhagymával.

2. Fektess néhány spárgát a hússzeletre, majd tekerd fel, és göngyöld körbe egy baconnel. A tekercset szúrd át egy fogpiszkálóval vagy húspálcikával, és tedd egy tepsibe.

3. Ha mindegyik tekercs elkészült, önts a tepsibe egy kis vizet, fedd e fóliával és rakd a sütőbe.

4. Amikor a hús megpuhult, vedd le a fóliát és pirítsd meg a tekercseket.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást