Csillagjegyek, akik a legjobb baráti kapcsolatot alkotják együtt

Csillagjegyek, akik a legjobb baráti kapcsolatot alkotják együtt

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyek, akik a legjobb baráti kapcsolatot alkotják együtt / 3. oldal

Nyilas: Ikrek, Kos

A Nyilasnak nem sok, de annál tartalmasabb barátságokra van szüksége, ami leginkább a különc Ikrekkel és a harcos természetű Kosokkal tud létrejönni. Mindegyik jegy nagyon szeret új dolgokat elsajátítani, új helyeket megismerni.

Mivel a Nyilas olykor nagyon kiszámíthatatlan, ezért a realitások talaján mozgó barátainak kell picit visszarántani őt a földre. Az Ikrek is egy picit őrült, ezért nagyon jól meg tudja érteni a Nyilas különcségét, míg a Kos vezető természete képes megzabolázni ezt a két jegyet. Ők hárman sosem unatkoznak, hiszen mindig valami kreatív ötleten törik a fejüket, amit a Kos kitartásának köszönhetően meg is valósítanak.

Bak: Oroszlán, Bika

A Bakok nagyon kitartóak, szeretik a munkájukat, olykor kissé munkamániásnak is tűnhetnek, de e mögött a kemény páncél mögött rendkívül jó humorú, szórakoztató egyének.

Olyan barátokra van szükségük, akik nem igénylik, hogy folyton együtt legyenek, ugyanolyan céltudatosak, de képesek kimozdítani őket a hétköznapok fogságából. Erre a legalkalmasabb a két lábbal a földön járó Bika és a határozott Oroszlán.

Vízöntő: Nyilas, Kos

A szenvedélyes és intelligens Vízöntő mindig valami új ötleten töri a fejét, ezért olyan barátokra van szüksége, akik nem nyomják el a benne lakozó kreatív szellemet.

Sokan jó humoráról ismerik a Vízöntőt, ezért általában kedvelik, de közeli barátja, akiben igazán megbízik, csak kevés van.

A Nyilasok és a Kosok azok, akik igazán értékelni tudják a Vízöntő formabontó gondolatait. A Nyilas jó társa az ötletelésben, míg a kitartó Kos segíti a kivitelezésben.

Halak: Skorpió, Szűz

A Halak a Vízöntőkhöz hasonlóan nagyon kreatívak, viszont sokkal inkább a megvalósítás, mintsem az ötletelés élteti őket. Gyakran elvesznek a részletekben, és megfeledkeznek saját alapvető szükségleteikről is.

A Skorpió és a Szűz azonban képesek kordában tartani az őrült professzor módjára viselkedő Halakat, és visszarángatják őt a valóság talajára, mielőtt túlságosan elszaladna vele a ló. A Halaknak néha szükségük van a magányra, hogy feltöltődjenek, viszont ez a fajta magány képes átcsapni a depresszióba, amiből a Skorpió és a Szűz tudja csak kirángatni őket.

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást