Csillagjegyek, akik a legjobb baráti kapcsolatot alkotják együtt

Csillagjegyek, akik a legjobb baráti kapcsolatot alkotják együtt

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyek, akik a legjobb baráti kapcsolatot alkotják együtt

Kos: Ikrek, Mérleg

A Kosok nagyon szeretnek élni, mindig készen állnak, hogy kipróbáljanak valami újdonságot. Mivel ennyire szeretik nagy kanállal falni az életet, ezért olyan barátokra van szükségük, akik tartani tudják velük a lépést.

Erre a legalkalmasabb az Ikrek és a Mérleg. Ez a három jegy együtt verhetetlen, minden őrültségben benne vannak. Mivel a Kosok igazi hangulatemberek, ezért néha nagyon nehéz kiigazodni rajtuk. Ha azonban olyan pozitív hozzáállású jegyekkel veszik körbe magukat, mint a szintén kétarcú Ikrek vagy a kiegyensúlyozott Mérleg, akkor a barátság örökre fog szólni.

Bika: Rák, Halak

A Bika jegy szülöttei nehezen nyílnak meg mások előtt, szeretik a megszokásokat, amiket nagyon nehezen engednek el, ezért olyan barátok kellenek a számukra, akik megértik és támogatják őket.

Ideális hármas lehet a Bika a Rákkal és a Halakkal kiegészülve, hiszen utóbbi két jegy szociálisan érzékeny, türelmes és nyitott a világra. Mivel a Rák és a Halak is ösztönösen cselekszenek, ezért fel tudják oldani a Bika jegyűek gátlásait. A Bika konzervativizmusa pedig képes visszafogni a másik két jegyet, nehogy elszálljanak.

Ikrek: Kos, Bak

Az Ikrek számára olyan barátok kellenek, akik megértik különc humorát, és akikkel intellektuálisan is jól ki tud jönni.

Az Ikrek, a Kos és a Bak is lelkes rajongói az életnek, és ha ez a három jegy összekerül, akkor a nevetőizmok garantáltan meg lesznek tornáztatva. Igazi partyarcok, nincs olyan szociális esemény, amit ez a három jegy ne tudna együtt felpörgetni.

Rák: Skorpió, Halak

A Rákok szociálisan nagyon érzékenyek, fontosak nekik a kapcsolataik, ugyanakkor nagyon kreatívak, rendkívül jó utánzók. Fontos számukra a barátságban, hogy olyanok vegyék körül, akik megértik a különcségüket.

A Halak és a Skorpió is nagyon érzékenyen reagál a világ dolgaira, ezért nagyon jó triumvirátust alkotnak a Rákokkal. A Skorpió belevalósága és a Halak kreativitása ösztönzőleg hat a Rákokra. Együttes erővel akár a világot is képesek lennének megmenteni.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást