Életmód / Ezotéria

5 csillagjegy-páros, akik vonzódnak egymáshoz, mégsem illenek össze

Bak – Nyilas

A Bakok szívét egyáltalán nem könnyű meghódítani, már csak közelebb kerülni sem éppen egyszerű hozzájuk – nincs is jobb kihívás egy tűzjegyű Nyilasnak!

Ő az, aki mindenáron meg akarja mutatni, hogy a lehetetlen nem létezik, és ez igazából imponál is a távolságtartó Baknak.

Még az is megeshet, hogy éveket húznak le egymás mellett, hiszen vonzódnak a másik megközelíthetetlen és megérthetetlen énjéhez.

Azonban hosszútávon ez a kapcsolat nem sok jóra vezet: a Nyilas idővel belátja, hogy a Bak alaptermészete így se, úgyse változik, a Bak pedig újra bezárkózik, ha azt veszi észre, hogy a Nyilas már nem teljes erőbedobással dolgozik a figyelméért és a szerelméért.

Vízöntő – Skorpió

Nagyon vonzódik egymáshoz ez a két ellentétes jegy, ugyanis mindketten erős, határozott személyiségek, akik kihívást látnak a másik meghódításában.

Mivel nem igazán hasonlítanak, inkább a vad szenvedély lehet az, ami összekovácsolja őket, ez azonban sajnos nem elegendő hosszútávon, főleg nem egy felnőtt kapcsolat fenntartásához.

A Vízöntőből időről időre feltör a szabadság iránti vágy, a világmegváltási kedv, eközben a Skorpió sokkal inkább a saját terveivel, célirányosan törődne.

Mindketten önfejűek és eltérően állnak az élet nagy kérdései elé, így aztán hiába is vonzódnak sokszor egymáshoz, a Vízöntő – Skorpió páros nem igazán tud viharmentesen együttműködni.

Kos – Rák

Különleges vonzalom él a két jegy között, ugyanakkor szinte mindig tiszavirág életű a köztük levő szerelem.

Egyszerűen teljesen eltérő ritmusban, felfogásban élik az életüket, és ezt a két végletet nem igazán lehet összeegyeztetni.

A Rák számára alapvető és fontos a család, a Kosok sokszor inkább a karrierjükre, céljaikra koncentrálnak.

Törtetőek és olyan dolgokat engednek meg maguknak, amiket a Rákok nemhogy elfogadni nem tudnak, egyenesen gyűlölnek.

Emiatt aztán a Kosok túlérzékenynek, gyengének tartják a Rákokat, akik viszont úgy érzik, nem tudnak lépést tartani társaikkal.

Innen már egyenes út vezet a féltékenységig, amit a Kosok nem bírnak elviselni és persze a Rákok sem tudnak sokáig megbarátkozni a számukra érzéketlennek ható Kosok mentalitásával.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán – Szűz

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez jó példa lehet egy Oroszlán – Szűz párosra.

Az azonban biztos, hogy ami rövidtávon előnyös, az évek múltán jóval inkább hátrányos tud lenni.

Amint a jegyek kiismerik egymást és szembesülnek a kíváncsiságukat kielégítő tulajdonságokkal, már jóval inkább teherré válik ez a kapcsolat.

A Szűz jegyű fél nem tud azonosulni az Oroszlán pozitív, kicsit élvezethajhászó, figyelemre vágyó oldalával, miközben sokszor irigyli is partnere életfelfogását és hozzáállását, féltékeny a környezet felől érkező visszajelzésekre.

Az Oroszlánt viszont állandóan lehúzza a Szűz racionalitása, durva és sokszor kritikus énje – márpedig nincs is jobb módszer egy Oroszlán elüldözésére, mint a rendszeres becsmérlés.

Halak – Mérleg

Akár jó is kisülhet abból, ha két ennyire érzelmes jegy közelebb kerül egymáshoz – talán ezért is van az, hogy a Halak és a Mérleg a kezdetekben kellő mértékben vonzódik egymáshoz.

Gyorsan felfigyelnek a másikra, romantikus, érzelmes szálakat szövögetnek, és úgy tűnik, minden működőképes köztük.

Azonban ahogy tisztul a rózsaszín köd, a feleknek rá kell jönniük, hogy szörnyen nehezen tudják összehangolni a mindennapjaikat, különösen akkor kerülnek bajba, ha döntéseket kellene hozniuk.

Mivel egyikük sem éppen gyakorlatias, vagy éppen határozott, rendszeresek a konfliktusaik és folyton egy helyben totyorognak.

Ez rövid időn belül mindkettőjüket zavarni kezdi: ennek a párosnak az élete hosszútávon nem szól másról, mint vitákról, engesztelésekről, sértődésekből és békülésekből.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást