5 csillagjegy, aki képtelen megbocsátani, ha megcsalják őket

5 csillagjegy, aki képtelen megbocsátani, ha megcsalják őket

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 csillagjegy, aki képtelen megbocsátani, ha megcsalják őket

1/5 Kos

A Kosok az állatövi jegyek legnagyobb kételkedői, ezért már alapvetően van bennük egy kis bizalmatlanság partnereikkel szemben.

Ők híresen konok emberek, akik – ha megtudják, hogy felszarvazták őket – képtelenek kiverni a traumát a fejükből. Ha még el is jutnak addig, hogy kimondják, hogy megbocsájtottak, a lelkük mélyén sosem fognak.

Nem tehetnek róla, de az eset után még sokáig fognak neheztelni partnerükre, hiszen legendás dühüket nehéz lecsillapítani.

Mivel a Kos tisztában van vele, hogy nem kötelező megbocsájtania félrelépő párjának, nagy valószínűséggel véget is vet a kapcsolatnak.

2/5 Ikrek

Vannak olyan párok, ahol a felek viszonylag függetlenek maradnak a párkapcsolat alatt is, de az Ikrek többnyire szorosabb köteléket kíván.

Egyszerűen úgy gondolja, hogy nem vesztegeti az idejét azzal, aki nem kötelezi el magát neki teljes mértékben, ezért egy félrelépés végzetes lehet számára a kapcsolat szempontjából.

Tudja, hogy ő ilyen személyiség, ezért meglepő módon nem is elsősorban érzelmi, inkább intellektuális alapon dönt.

Ilyenkor hátat fordít partnerének, annak ellenére, hogy egy ilyen megrázkódtatás után időre van szüksége a továbblépéshez.

3/5 Szűz

A Szűz jegy szülöttei természetükből adódóan végtelenül törődő és gondoskodó emberek, akik úgy érzik, minden gondot le tudnak küzdeni.

Ez alól kivétel a megcsalás, amivel nem igazán tudnak mit kezdeni.

Ilyenkor ugyanis magukban kezdik el keresni a hibát, illetve hogy mit csináltak rosszul, hogy partnerük viselkedése ide vezetett.

Ez az önmarcangoló spirál arra a következtetésre juttatja őket, hogy a végén sem maguknak, sem partnerüknek nem tudnak megbocsájtani, pedig legtöbbször nem ők a hibásak.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást