Életmód / Ezotéria

3 csillagjegy, aki egyszerűen odavan az őszért! Köztük vagy?

3 csillagjegy, aki egyszerűen odavan az őszért! Köztük vagy?

1. Mérleg

A Mérleg jegy szülötte mindennél jobban vágyik a harmóniára és ezt az ősz elhozza neki. Szereti nézni az színpompás, hulló leveleket és igazán magára talál az évnek ebben a szakaszában.

Aki egy kicsit is introvertált, az szinte mindig várja az őszi időszakot, amikor igazán magára talál.

Nyáron a parkok és kirándulóhelyek tömve vannak emberekkel, míg ilyenkor ősszel nincs tömeg és zsúfoltság, így a Mérleg nyugodtan élvezheti a természet közelségét. Mivel a kültéri bulik és tevékenységek ilyenkor lecsengenek, többet jár össze a család és a baráti társaságok. A Mérlegnek pedig ők a legfontosabbak, hiszen egész életében arra törekszik, hogy környezete jól érezze magát. Ilyenkor az a lényeges számára, hogy a hektikus nyár után újra feltöltődjön és szeretteinek hódoljon. 

2. Bika

A Bika az egyik legkényelmesebb csillagjegy és mint ilyen, remekül érzi magát otthon. A kánikulai időszakban igyekszik eleget tenni barátai unszolásának és részt vesz nyári aktivitásokban, de míg azok sajnálják, mikor beköszönt a hűvösebb idő, addig ő ilyenkor a legboldogabb. Ilyenkor elfogadott, ha valaki otthon ül, és a Bika örül annak, hogy végre nem kell állandóan magyarázkodnia ezért, a jegy szülöttei ugyanis legszívesebben lakásuk melegében áldoznak egy kis kényeztetésnek.

Legyen az egy forró fürdő illatgyertyákkal, vagy egy finom vacsora elfogyasztása a kanapén, a Bika előszeretettel kuckózik be partnerével – vagy akár egyedül is – és hódol az élvezeteknek.

Ez a jegy hajlamos a „szép szomorúságra” és befelé fordulásra, amit a természet lelassulása és télre való felkészülése remekül szimbolizál.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást