A 10 legstílusosabb csempe, ha kicsi a fürdőszobád

A 10 legstílusosabb csempe, ha kicsi a fürdőszobád

Címlap / Otthon / A 10 legstílusosabb csempe, ha kicsi a fürdőszobád

Fehér metrócsempe

A metrócsempe erőlködés nélkül mutat remekül bármely fürdőszobában. Önmagában is mutatós, azonban további jó tulajdonsága, hogy minden stílusú enteriőrhöz illik, a minimáltól a bohón keresztül a barokkig. Ez a csempe úgy gyönyörködteti a szemet, hogy közben nem terheli túl a teret.

 

Nagyméretű (padló)csempe

Sokan hiszik azt, hogy a kisméretű fürdőbe kisméretű csempe való, pedig bátran játszhatunk a méretekkel: egyik vagy akár mindegyik felületen megjelenhetnek nagy méretű csempék, így nagyobbnak tűnik a helyiség is. Ez az optikai illúzió mind a padlón, mind a falakon hatásosan érvényesül.

 

Átlós minta

Egy modern fürdőszoba érdekessége lehet az átlósan ívelő csempe. Ez a fajta vizuális stimuláció magára vonja a tekintetet és ennek köszönhetően eltereli a figyelmet arról, hogy kicsi a helyiség. Az átlós minták szinte vezetik a szemet, amitől a szoba hosszabbnak vagy szélesebbnek látszik. 

 

A megunhatatlan márvány

A márvány örök klasszikus, ami sosem megy ki a divatból – és ez nem véletlen. Tulajdonképpen egy márványmintás csempe mellé szinte nem is kell más a fürdőbe ahhoz, hogy végtelenül elegáns legyen. A márvány minden esetben grandiózus, tágas hatást kelt, még a legparányibb helyiségekben is. 

 

Rágógumi pink

Ha egy igazán csajos fürdőszobára vágysz és szereted a pinket, ne félj rózsaszín csempét választani! Ez a szín is lehet visszafogott, elegáns és egyenesen drámai is. Arany kiegészítőkkel nőiesebb, fehérrel letisztultabb, fekete kiegészítőkkel markánsabb hangulatot érhetsz el.

 

Még több izgalmas ötletet találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást