Combcsizma stílusszabályok: kinek áll jól, és hogyan érdemes viselni?

Combcsizma stílusszabályok: kinek áll jól, és hogyan érdemes viselni?

Címlap / Stílus / Divat / Combcsizma stílusszabályok: kinek áll jól, és hogyan érdemes viselni?

Már rég rájöttem, hogy fázósabb vagyok az átlagnál, úgyhogy télen minden alkalmat megragadok arra, hogy plusz egy réteget magamra húzzak. Persze, csak akkor, ha muszáj kimozdulnom otthonról…

Mielőtt combcsizmát vennél, nem árt alaposan megnézned magadat a tükörben. Akadnak olyan fazonok, amik univerzálisak és mindenkinek jól állnak: ilyen a közvetlenül térd alatt végződő hossz. Ez egy olyan csizmatípus, amit a magasságodtól, lábaid arányaitól, vagy éppen azok vastagságától függetlenül is bátran viselhetsz.

Egészen más a helyzet a bokacsizmákkal, a combcsizmákkal, a lábszárközépig érő fazonokkal pedig különösen óvatosnak kell lenned. Utóbbi optikailag nagyon kényes helyen vágja ketté a lábakat, a legtöbb nőnek csak akkor áll jól ez a fazon, ha a nadrágjával, harisnyájával azonos színűt visel.

Lelőhelyek, balról jobbra: 1 – Gino Rossi, 2 – Gino Rossi, 3 – Deichmann, 4 – Gino Rossi

A combcsizmák azonban nem csak azért „veszélyesek”, mert nagyon feltűnőek és egy rossz öltözékkel párosítva sajnos közönségesek lehetnek. Bármilyen is a testalkatod, azt erősíti: kiemeli a vastag lábakat éppúgy, mint a vékonyakat, a széles csípőt pedig a karcsúhoz hasonlóan hangsúlyozza. Ha van olyan testrészed, amit szeretnél háttérbe szorítani, akkor különösen nagy figyelmet kell fordítanod erre a területre, mert a combcsizma nem fogja véka alá rejteni. 

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást