Így bulizz a pároddal konfliktus nélkül

Így bulizz a pároddal konfliktus nélkül

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így bulizz a pároddal konfliktus nélkül

A tartós és boldog párkapcsolat titka többek között az, hogy együtt is képesek legyetek tartalmasan időt tölteni, ne csak külön-külön szerezzetek fantasztikus élményeket. Na de hogyan tudtok bulizni anélkül, hogy nézeteltérés legyen az éjszakázás vége?

Mit tegyél, ha leszólítanak?

Egyeseket kifejezett inspirál, ha a kedvesét mások is jól láthatóan vonzónak találják, és egyáltalán nem zavarja őket, amikor egy vadidegen férfi leszólítja szerelmüket.
Ha a te barátod is ilyen, akkor nincsen semmi gond, egyszerűen mondd meg annak a srácnak, aki éppen megpróbálja magát megkedveltetni veled, hogy foglalt vagy, s éppen a kedveseddel bulizol – ez minden normális férfinak elegendő szokott lenni ahhoz, hogy továbblépjen.

Ha nagyon féltékeny

Sokkal problémásabb lehet viszont a helyzet akkor, ha a te barátodat egyáltalán nem ilyen könnyű megnyugtatni, és úgy viselkedik, mint egy felajzott bika, ha valaki rád mer nézni. Ekkor fontos, hogy már a buli előtt megnyugtasd, mennyire jó, hogy veled tart, és biztosítanod kell arról is, hogy csak ő számít neked.
Arról ugyancsak érdemes beszélgetnetek, hogy nincs a homlokodra írva, hogy „foglalt”, éppen ezért nem követ el halálos hibát valaki, aki szimpátiáját kifejezvén meghív egy italra.

Ne cukkold!

Bármelyik végletet is képviselje a kedvesed, sose cukkold fel azzal, hogy másokkal szemezel, vagy flörtölgetsz. Jó, ha igyekszel elkerülni a konfliktushelyzeteket, tehát ha valaki mögéd áll táncolni, akkor inkább fogd karon a barátnődet, és menjetek félre. Ha pedig meghívtak egy italra, még véletlenül se fogadd el a felajánlást!
(Nem, még akkor sem, ha pár perce kicsit összekaptatok a pasiddal.) Felesleges bármilyen formában vitát vagy sértődést generálnod, mert még a legjobb bulit is elronthatja egy buta nézeteltérés.

Ne rendezz jelenetet

Te is jól tudod, hogy manapság már nem csak a srácok azok, akik kikezdenek a nőkkel, működik a dolog a másik irányból is. Éppen ezért ne kezdj el hisztériázni, ha a barátod beszélget egy idegen hölgyeménnyel, hiszen könnyen lehet, hogy éppen azt ecseteli, milyen isteni barátnője van.
De akár az is előfordulhat, hogy egy ezer éve nem látott unokatesót, vagy ismerőst tisztelhetsz a nő személyében, így meg igencsak kínos lehet, ha egy beszólással indítasz. Csak lépj oda közéjük, fogd meg a barátod kezét, vagy szolidan karold át, majd illedelmesen kérd meg, hogy mutassa be a hölgyet.

Ne hagyd el magadat!

Sok gondot megelőzhetsz, ha nem hagyod el magadat csak azért, mert buli van. Nem arról van szó, hogy nem lehetsz kellően felszabadult és jókedvű, de azt bizonyára te is belátod, hogy a barátod nem akar holtrészegen támogatni a tűsarkúdban, akkor sem, ha még így is imád.
Sajnos, ha így viselkedsz akkor, amikor ő is ott van, garantáltan felmerül benne, hogy mennyire hagyod el magadat, mikor a barátnőiddel vágtok neki az éjszakának.

Foglalkozz vele is

A közös szórakozásnak éppen az a lényege, hogy egymással is foglalkoztok, nem csak a társaság többi tagjával. Talán nem a táncparkett ördöge a kedvesed, de időnként igenis szánnod kell rá pár percet. A barátnők meg fognak várni, és biztos nem haragszanak meg akkor sem, ha kicsit félrevonulsz kedveseddel, amíg ők feltankolnak a bárpultnál.
Jelenléteddel és törődéseddel egyrészt megnyugtatod a barátodat, hogy minden rendben van, másrészt pedig bevonhatod őt is a szórakozásba, hiszen éppen az a cél, hogy közösen, a bulizás alkalmával is szerezzetek élményeket.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást