Budapest legjobb tetováló szalonjai

Budapest legjobb tetováló szalonjai

Címlap / Stílus / Test / Budapest legjobb tetováló szalonjai

Azt fontolgatod, csináltatsz magadnak egy igazán különleges tetoválást, de nem tudod, pontosan melyik lenne a legmegfelelőbb szalon számodra? Aggodalomra semmi ok, hiszen elkészítettük neked Budapest legjobb tetováló szalonjainak ötös listáját!

Fatum Tattoo

A Zrínyi utcában közvetlenül az Ötkert mellett található Fatum Tattoo kissé különcnek számít a tetováló szalonok világában, hiszen egyrészt jóval tágasabb, mint az átlagos szalonok, másrészt az ajtón belépve szinte tapinthatóvá válik itt a vidám hangulat.

A tetováló csapat főként fiatal művészekből áll, de ez ne riasszon vissza senkit, hiszen egytől-egyig rendkívül tehetségesek és szakmailag is tökéletesen felkészültek.

A szalon önkifejezésében megalkuvást nem ismer, tagjai egytől egyig kreatív energiáktól fűtöttek, amit az is bizonyít, hogy egyik tetoválójuknak, Jakócs Dorottyának nemrégiben időszaki kiállítása nyílt a Telepen.

Rooklet INK

Ha igazán minőségi és egyedi tetoválásra vágysz, akkor érdemes ellátogatnod a város szívében, a Ferenciek terén található Rooklet INK-be, melyet a Grindesign alapított.

Részletgazdag kidolgozás, minőségi munka jellemzi a szalont, melyben három igen tehetséges művész dolgozik, többek között az alapító, Borbás Róbert, akit démoni intenzitás jellemez. 

Munkáit érdemes megnézni a szalon Facebook oldalán.

DARK ART TATTOO

A Nyugati pályaudvar közelében található stúdió 1993 óta áll fent, és a helyet a hazai tetováló művészet egyik sarokkövének szokás tekinteni.

Az alapító, Sárközi Zsolt világszerte elismert művész, a szalonban pedig számos tehetség megfordult már az évek során, többek között Galler András, Kis Adrienn és Kelemen László is.

Sárközi gyakran tart előadásokat, szemináriumokat különböző nívós helyeken, a szalon neve pedig rendre felbukkan külföldi magazinokban és szaklapokban.

Mindezek miatt készülj fel, hogy a várakozási idő akár 1 év is lehet, de ha azt vesszük, hogy a mű utána életed végéig elkísér, megéri ennyit várni a minőségi munkára, nem igaz?

Fine Heart Custom Ink

A Szív utcában található menő stúdió a tetoválás művészi kánonba emelését tűzte ki céljául azzal, hogy különböző témába vágó workshopok, kiállítások szervezésébe kezdett.

A helyet nyitott és kreatív alkotóközösség jellemzi, melyben az ambiciózus csapat célja a tetoválás elleni előítéletek eloszlatása.

A Fine Heartba öröm belépni: az embert tágas terek, nagy váró, festmények, gördeszkák köszöntik, a művészeknek pedig fontos, hogy az ember tényleg ne bánja meg utólag a magára varratott alkotást.

A csapatban valóban a grafika mesterei dolgoznak, és mindenki más tetoválási stílust képvisel, ezért érdemes előzetesen tájékozódni, hogy végül a stílusodhoz legközelebb álló tetoválót választhasd ki a mű megalkotásához.

The Tattoo Shop

A Bélteczky Zsófia nevével fémjelzett tetováló szalon még egészen fiatalnak számít.

Az alkotóhoz legközelebb álló stílus a realizmus, munkáit a romantikus képek, a pasztelles színvilág, és a retro korok hangulata jellemzi.

Zsófi igyekszik minden munkájába kreativitást vinni, ugyanakkor ha teheti, külföldi inspirációkat is gyűjt, főként Berlinből.

Emellett törekszik az egyediségre, és arra, hogy nemrég nyílt szalonját minél inkább sikeressé tegye.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!