Bőrprobléma hormonzavar miatt? Mutatjuk, melyik bőrhiba mit jelezhet! 

Bőrprobléma hormonzavar miatt? Mutatjuk, melyik bőrhiba mit jelezhet! 

Címlap / Stílus / Test / Bőrprobléma hormonzavar miatt? Mutatjuk, melyik bőrhiba mit jelezhet! 

Mindegyikünk találkozott már élete során legalább egyszer valamilyen kellemetlen bőrproblémával. Ezek általában ártalmatlan gondok, melyekre elegendő a felületi kezelés, és szerencsére ma már nagyon sok kozmetikum közül válogathatunk, melyek segítenek bőrünk egészségének megőrzésében. Ha azonban az egyes bőrproblémák nem múlnak el a folyamatos otthoni vagy kozmetikus általi kezelés ellenére sem, érdemes elgondolkodnunk, hiszen lehet, hogy valamilyen hormonproblémával küzdünk, és ezt próbálja bőrünk jelezni!

A különböző pattanások és egyéb bőrproblémák rendkívül zavaróak tudnak lenni és nagyon nagy fejtörést okoznak mindig – mind a kezelés módját, mind a meghúzódó okokat tekintve. Ugyanis nincs is annál rosszabb, mint amikor készülnénk valahova, és a tükörbe nézve elborzadva látjuk, hogy már megint egy újabb gyulladt pötty éktelenkedik az arcunkon, esetleg hátunkon, a dekoltázson vagy akár a nyakon. A mindennapokat megkeserítő bőrhibák folyamatos velejárói életünknek.

Szervezetünk fokozott terhelése, az állandósult stressz, az egészségtelen életmód és a mozgás hiánya csak néhány azok közül az okok közül, amik a háttérben állhatnak. Olykor sokkal súlyosabb problémákról van ugyanis szó, hiszen bőrünk betegségeinek hátterében sajnos egyre többször valamilyen hormonzavar áll. Cikkünkben a különböző panaszokat és szervezetünk azokra adott válaszreakcióját foglaltuk össze.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/4
Következő»

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!