A tortillát a hozzávalók összekeverése után egyben sütheted meg. Szeletelés után máris fogyaszthatod.
Hozzávalók:
- 40 dkg héjában főtt krumpli
- 6 db tojás
- 1 db piros paprika
- 12 dkg főtt kukorica
- 10 dkg vörösbab
- 1 chilipaprika
- só
- bors
- extraszűz olívaolaj
Elkészítés:
Hámozd meg a héjában főtt krumplikat, vágd karikákra, és süsd meg egy kevés olajban. Tedd félre. A piros paprikát vágd fel kis kockákra, és szintén süsd meg olívaolajon.
Verd fel a tojást, majd add hozzá a sült krumplit, a paprikát, a kukoricát és a babot. Sózd és borsozd meg. Ha szereted a chilipaprikát, vágj fel egyet kis darabokra, és add hozzá azt is.
Egy kis serpenyőben hevíts olívaolajat, és terítsd szét benne a massza felét. Süsd 5 percig, majd a serpenyőt fedd le egy tányérral, fordítsd meg a serpenyőt, és borítsd a tartalmát a tányérra. Oszd késsel 4 vagy 8 részre, és máris kínálhatod.