Bizarr Halloween dekorációk, ha mindenkire a frászt hoznád

Bizarr Halloween dekorációk, ha mindenkire a frászt hoznád

Címlap / Otthon / Dekor / Bizarr Halloween dekorációk, ha mindenkire a frászt hoznád

Bár manapság már sokan megtűrik, sőt kedvelik a Halloweent (főleg a fiatalabb korosztályban), még mindig akadnak, akik ódzkodnak ettől a furcsa ünneptől. Az mindenesetre biztos, hogy nyugaton óriási hagyománya van a bulizásnak, ahogy az elképesztően bizarr és rémisztő sminkeknek, jelmezeknek, lakásdekorációknak is. Most utóbbiakból válogattunk össze neked egy (csont)csokorra valót!

Pókfészek újragondolva

Kezdjük a sort egy kevésbé gyomorforgató dekorációval, bár sokaknál már ez a pókfészek is kiveri a biztosítékot.

Az elkészítését illetően nem kell sokat bajlódnod, pár pillanat alatt kész a nem túl szívélyes dekorációd.

Fogj egy vékonyabb, fehér térdzoknit, az alsó részébe tömködj vattát. Tegyél a vatta és a zokni közé néhány pókot, majd a külső részre ragassz jó párat a műanyag nyolclábúakból.

A fokozott hatás érdekében ajánlatos sűrítened a pókokat az alsó részen!

Ezután tedd fel az i-re a pontot és akaszd a zoknikat jó magasra: lehetőleg váratlan helyekre, félreeső zugokba.

Szárazjég

A szárazjég és az általa kínált lehetőségek nagyon széles skálán mozognak.

Mi most egy legkevésbé sem gusztustalan dekorációs megoldást hoztunk, hiszen ez az alapanyag lehet egyszerűen misztikus is.

Persze, ha fokoznád a bizarr összhatást, akkor ne egy kivájt tökbe rejtsd ezt a különleges anyagot, hanem nyugodtan használj üstöt, amiből kikandikál néhány műanyag csont.

Miután a formába beletetted a szárazjeget, helyezz rá egy kisebb, áttetsző üvegedényt – ebbe már töltheted is az üdítőt.

A „füst” így könnyen távozni fog az oldalsó részeken, és pont olyan hatást kölcsönöz, mintha a vendégeid egy valódi boszorkánykonyhába csöppentek volna.

Csontvázak

Egy kicsit komolyabbra vesszük a figurát, hiszen a bizarr halloweeni bulik nem is lehetnek teljesek a csontvázak nélkül.

A horrorfilmek szerves részét képezik ezek a furcsa bábuk, amiket egyébként te is megvásárolhatsz a kellékboltokban, vagy az anatómiai szaküzletekben (sok további, hasonlóan gyomorforgató belsőség társaságában).

Ezután már csak el kell rendezned a csontvázakat riasztó, vagy éppen poénos formában – attól függően, mit szeretnél elérni.

A kandallóban elrejtett csontváz nem túl bizalomgerjesztő, de az sem, ha egy méretes, kapucnis köntössel letakart figura áll a bejárati ajtótok mellett. 

Koszos babák

Sokan félnek a játék babáktól, olyannyira, hogy a jelenségnek még neve is van: pediofóbia.

Tény, hogy egyes játékok önmagukban is meglehetősen ijesztőnek tűnnek, de a pediofóbiában szenvedők számára minden egyes baba felér egy rémálommal.

Nos, számukra az is kész halloweeni lidércnyomás, ha néhány babát kiállítasz az otthonodban, de az átlagemberek is frászt kapnak, ha megdöbbentő pózokban, testhelyzetekben és piszkosan találják a gyermekded játékokat.

Bár a fóbiával küzdők attól rettegnek, hogy a babák életre kelnek, ezekről a játékokról úgy tűnik, már túl is vannak ezen a lépésen és csak egy jó kis áramszünetre várnak

Hulla a zsákban

A felsorolás végére hagytuk a leginkább gyomorforgató és groteszk dekorációt, ha egyáltalán hívhatjuk így ezt a megoldást.

Természetesen mindenki a legrémisztőbb dolgokra asszociál, ha egy ember formájú, megkötözött zsákot lát, pedig a trükk nagyon is egyszerű.

Különböző méretű és formájú műanyag dobozokat kell összeragasztanod, majd az egészet szemeteszsákba burkolnod és néhány helyen átkötnöd.

Arra azért figyelj, hogy ne az udvarotokon állíts fel ezt a díszt, mert nem biztos, hogy a szomszédoknak leesik a poén…

És egyébként is, egy összemaszatolt fürdőkádban sokkal gusztustalanabb az összhatás.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást