A bikini 75. születésnapját ünnepli – Hogy nézett ki régen?

A bikini 75. születésnapját ünnepli – Hogy nézett ki régen?

Címlap / Stílus / Divat / A bikini 75. születésnapját ünnepli – Hogy nézett ki régen? / 2. oldal

Sophia Loren, Brigitte Bardot, Diana Dors, Ursula Andress. Ki ne emlékezne a legendás Bond girl-re Tessa Prendergast költeményében?! Pontosan 40 évvel később Hally Berry a La Perla modelljével keltette ismét életre a legendát.

Szemtanúi lehettünk az elmúlt évtizedek során az evolúciónak. A 70-es évek kaliforniai imádata volt a háromszög felsőrész és a megkötős alsó. Sokak szomorúságára kiváltotta a toplesst. A 80-as évek felvágott fürdőruhái az otthoni szorgos aerobik edzéseket dicsőítették, még a 90-es évek a Brazíliából érkező tangát népszerűsítették. A Baywatch lányokról sem feledkezhetünk meg, külön fejezetet írtak a divat világában és egyéb iparágakban is. 

Minden évben ott találjuk magunkat a tükör előtt. Van úgy, hogy jó kedvűen és van úgy, hogy némi csalódással nézzünk szembe a szezonális szituációval. A jó hír, hogy napjaink bikini kínálata mindenkinek szól: trikini, tankini, hipkini és monokini. Bárki megtalálhatja a számára ideális változatot kortól és alkattól függően.

Lehetőségünk van különböző méretben és színben kombinálni az alsó és felső részt, sőt egyes divatmárkák még több fazont is garantálnak a megfelelő párosításhoz. A méret kulcsfontosságú, senki nem fogja látni az aprócska textil méretezését miután megvásároltuk, de a csípőn jelet hagyó vagy mellben keresztbe vágó bikini egy cseppet sem elegáns látvány és komfortérzetünknek sem használ.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást