Szórakozás / Otthon

Bevetésen a Bien szépségkommandó

Október utolsó hétvégéjén bevetésen volt a bien.hu szakértői gárdája és több mint 200 látogatót alakított át a 10. DECATHLON Fittarénán. Kíváncsi vagy milyen lett a végeredmény? 🙂 Akkor görgess lejjebb!

A bevetés

Helyszín:  SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ, FittAréna

A résztvevők: Több mint 200 lelkes, gyönyörű nő

A kiképzők: Muzsik Edina, a Bien Beauty Team fodrász szakértője és Dudás Andrea sminkmester

A bevetés sikeressége: Minden bizonyíték a képgalériában található.

Bevetésen a Bien szépségkommandó
Galéria / Bevetésen a Bien szépségkommandó

Az év legfittebb napján közel 5800 lelkes sportember látogatott el a 10. DECATHLON FittArénára. Ebből az alkalomból több mint 200 fellépő 20 színpadon, különböző stílusú fitneszórákon mozgatta meg a közönséget.

Erről az eseményről mint az egészséges életmód elkötelezett hívei, mi sem hiányozhattunk, és szakértőink segítségével egy különleges akció keretében gyönyörű sminkekkel és lélegzetelállító frizurákkal ajándékoztuk meg a résztvevőket, akik a „kiképzés” után új emberként hagyhatták el rögtönzött szalonunkat.

Szépségsarkunk olyannyira népszerű volt, 1,5 órával a rendezvény kezdete után, betelt az összes a helyünk szakértőinkhez

Azonban azoknak sem volt okuk szomorkodni, akik esetleg nem fértek be sminkesünkhöz vagy fodrászunkhoz, hiszen mindössze a regisztrációjukért cserébe egy szuper Bien ajándékcsomagokat sorsoltunk ki, melyet Max Factor, Alpro, Abonett és McVities termékekkel töltöttünk meg.