Stílus / Test

Beszélnünk kell a fültetoválásokról – A legmenőbb szépségtrend?

Beszélnünk kell a fültetoválásokról – A legmenőbb szépségtrend?

Az lehet, hogy 2019 a piercingek éve, de az is biztos, hogy a legmenőbb szépségtrend jelenleg a feltörekvőben lévő fültetoválásoké. Lehet, hogy elsőre furcsának tűnik a koncepció, de nagyon jól tud kinézni, minimalista, ráadásul könnyen elrejthető, ha éppen olyan munkád van, ahol nem nézik jó szemmel. Az alábbi mintákból inspirálódhatsz, ha kipróbálnád ezt a furcsa, de nagyon menő új trendet.

A klasszikus virág- és levélminták

Az egyik legnépszerűbb tetoválásminta a fültetkóknál is hódít. Mindegy, hogy színes, élethű virágokról vagy nonfiguratívabb megoldásról van szó, nagyon kreatívan meg lehet oldani egy ilyen apró helyen is.

Képek: 1, 2

A nonfiguratív megoldások

Most nagy divatja van a nonfiguratív tetkóknak, nem kivétel ez alól a fültetoválás sem. Itt aztán tényleg a csillagos ég a határ, csak rajtad és a tetoválóművészen múlik, hogyan dekoráljátok ki a füledet. Pinteresten vagy Instagramon rengeteg inspirációt találhatsz erre a megoldásra is.

Képek: 1, 2, 3

A hold és a csillagok

Mindkét motívum nagyon kedvelt az apró tetkók rajongói között, nem véletlen, hogy a fültetkóknál sem maradtak ki. Szerencsére a hold és a csillagok is olyan minta, ami kicsiben is jól néz ki, nehezen maszatolódik az idő múlásával, és nagyon jól is mutat.

Képek: 1, 2

Játssz a színekkel!

Bár kis felületről van szó, ez még nem azt jelenti, hogy csak fekete-fehér tetoválásokkal lehetne játszani. A színes motívumok ugyanolyan jól mutatnak itt is, csak ne felejtsd el, hogy érdemes élénk színeket választani, hogy az aprócska tetoválás is kitűnjön – már ha ez a célod persze.

Képek: 1, 2, 3

Járjon át a zeneszeretet!

Ha közel áll hozzád a zene, esetleg énekelsz, vagy játszol valamilyen hangszeren, a zenéhez köthető tetoválások tökéletesek lehetnek számodra. A klasszikus hangjegyektől kezdve gyakorlatilag bármilyen zenei motívum jöhet, ami kicsiben is mutat.

Képek: 1, 2, 3

A kreatív megoldások

Ki tudod használni a füled speciális alakját is, ha kreatív akarsz lenni – persze ehhez kell egy jó tetováló is, de alapjáraton nagyon vagány műalkotások születhetnek, ha kicsit bevállalós vagy. Ne állj meg az apró, szinte láthatatlan dizájnoknál, vállald be a nagyobbat és feltűnőbbet is!

Képek: 1, 2, 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást