Beléptünk az Oroszlánok időszakába: erre számíthatsz a következő néhány hétben

Beléptünk az Oroszlánok időszakába: erre számíthatsz a következő néhány hétben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Beléptünk az Oroszlánok időszakába: erre számíthatsz a következő néhány hétben

A Rákokat búcsúztatjuk a hónap végén, azonban egyúttal új uralkodó jegyet is köszönhetünk: elérkezett az oroszlánok időszaka. Míg a mögöttünk álló hetek kifejezetten érzelem gazdagok voltak, rendszeresen konfliktusokkal, kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel megtűzdelve, addig most szerencsére egy könnyedebb, vidámabb hónap vár ránk.

Az Oroszlánok meglehetősen megosztó személyiségek, ami annak köszönhető, hogy teljesen egyénfüggő, melyik énjük uralkodik el rajtuk. Ahogy minden jegynek, úgy az Oroszlánoknak is akad pozitív, illetve negatív oldala: utóbbinak „köszönhetően” hatalmaskodóvá, fellengzővé, lenézővé válhatnak, ezek tehát az elsődlegesen rossz aspektusai a hónapnak. Szerencsére azonban pozitív oldala is van ennek a határozott jegynek – ilyen a melegszívűség, az optimizmus, a segítőkészség és a határozott hozzáállás. Ez a két véglet határozza meg majd az előttünk álló néhány hetet is!

Központi hely jut a családnak és a barátoknak

Nyáron szinte természetes jelleggel töltünk több időt a szeretteinkkel, azonban erre a fontos dologra egyenesen kiváló lehetőséget kínál a július vége és az augusztus vége közti néhány hét.

Az Oroszlánok számára kiemelten fontos szeretteik védelmezése, a róluk történő gondoskodás, a nagyvonalúság.

Ugyanakkor a szenvedélyre se mondanak nemet, most tehát minden alkalmas arra, hogy megtaláld az igazit, vagy több időt tölts vele, és kihozd kapcsolatotokból a maximumot. Érdemes a távolabbi ismerősökkel, barátokkal is ápolni a viszonyt sőt, a korábbi konfliktusok rendezésére is remek lehetőségek kínálkoznak majd. Optimista, lelkesítő, életerővel teli ez a pár hét, kár ezt figyelmen kívül hagyni!

Amikre érdemes figyelned

Az Oroszlánoknak nagyon számítanak a külsőségek, a luxus, a pompa, sokan hajlamosak lesznek ezekre a látszat-dolgokra túl nagy hangsúlyt fektetni.

Jó ötlet határt húzni, felismerni, mikor elhatalmasodna rajtad a megfelelési kényszer.

A költekezés sem áll távol az Oroszlán jegyűektől, legyél óvatos a szezonvégi leárazásokkal és próbálj kicsit előre gondolkozni, mielőtt kiürítenéd a pénztárcádat.

A kritikát sajnos nagyon rosszul viselik az Oroszlánok, minden a lelkükre vesznek, ezért te is az átlagosnál érzékenyebben reagálhatsz a negatív véleményekre – ha van rá mód, kicsit napold el a téged ért vádakat és inkább szeptemberben gondold át azok létjogosultságát.

Ideje cselekedni!

Az elmúlt néhány hónap sokkal inkább a tervezgetésről, mint a kivitelezésről szólt, legalábbis azt mindenki észrevehette, hogy kicsit lassabban, nehezebben halad előre a teendőivel. Gyakoriak voltak a különféle nézeteltérések is, könnyebben felcsattantunk a kisebb ügyeken is, és tényleg nem volt nehéz vitákba bonyolódni másokkal.

Ez nem csak az uralkodó jegyek érzékenységének tudható be, most a bolygóállások sem voltak kifejezetten kedvezőek. Az Oroszlánok azonban a leghatározottabb, legeltökéltebb jegyűek közé tartoznak, ezért ami idáig nehezen ment, az most sokkal gördülékenyebbé válik. Megszűnik az általános nyomottság, fáradtság is, több energiát kapunk ahhoz, hogy a terveinket megvalósítsuk.

… de azért pihenni sem árt

Az Oroszlánoknak bizony van egy kevésbé pörgős, aktív oldala is – vannak, akiknek lételemük a lustálkodás, mások csak akkor engednek a luxus csábításának, amikor már minden teendőjüket letudták.

Az biztos, hogy az előttünk álló hónap kiváló lehetőség a teljes feltöltődésre, remek ötlet erre az időszakra tenni az éves nyaralásokat.

Nem csupán azért, mert ilyenkor tényleg ki lehet hozni a maximumot a pihenésből, hanem mert az Oroszlánok csempésznek egyfajta vidámságot, kedvező alaphangulatot a mindennapokba. Ilyenkor a problémákat is kisebbeknek, egyszerűbben megoldhatónak látjuk, könnyebb tehát elengedni a feszültségeket, legalább a nyaralás idejére. Ezt egyébként akkor is érdemes megtenni, ha nem ebben az időpontban nyaralsz, mert a soron következő, Szűz jegyűek uralma alatt jóval nagyobb hangsúly lesz a precíz munkavégzésen, rendszerezésen és a szabályok betartásán, mint most.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást