Életmód / Ezotéria

Beléptünk a Nyilasok időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Beléptünk a Nyilasok időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Nem csak akkor határozza meg a mindennapjaidat az aktuálisan uralkodó csillagjegy, ha éppen a születésnapodat ünnepled. Mindenkire hatást gyakorol, milyen zodiákus és bolygóállás veszi át az irányítást néhány hétre. Most éppen a Nyilasok azok, akik meghatározzák a hétköznapjainkat – de mire számíthatunk tőlük?

Pörgős, aktív időszak vár ránk, kevés kitartással megtűzdelve

A Nyilasok a tüzes jegyek közé tartoznak, ennek megfelelően nem éppen nyugodt időszak vár ránk. Az elkövetkezendő hetekre jellemző lesz a pörgés, az aktivitás, amit legalább némiképpen ellensúlyoz a Nyilasok gyors reagáló képessége és határozottsága. Ennek a csillagjegynek az uralkodása alatt az emberek könnyen lelkesednek, sokat beszélnek, de nem kifejezetten kitartóak, gyorsan elfáradnak és kimerülnek.

Ahogy a legtöbb Nyilas, úgy mi is hajlamosabbak leszünk gőzerővel tervezgetni – és fejben általában le is játsszuk azokat a lépéseket, amik a célig vezetnek –, ám sajnos ez az időszak csak kis arányban szól a tényleges megvalósításról. Arra általában a következő hónap lesz alkalmas, hiszen akkor már jönnek a kitartásukról és makacsságukról elhíresült Bakok. Jó példa erre a karácsony!

Novemberben a többség még lelkes, tervezget, de csak kevesen tesznek konkrét lépeseket azért, hogy az ünnepek végül tényleg a feltöltődésről és pihenésről szóljanak: a vásárlás a többségnek most is az utolsó pillanatra marad majd.

Beléptünk a Nyilasok időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétbenKép forrása: AlinaRosanova/Depositphotos.com

Itt az alkalom végre előretekinteni

Ugyan a tényleges mérlegelésre általában az év utolsó napjaiban kerül sor, már most érdemes elkezdeni elemezni a mögöttünk álló évet. Könnyen előfordulhat, hogy neked is sűrűn eszedbe jut, hogy lassan ismét új évszámot kell írnod a hivatalos dokumentumokra, és egyre többször mérlegeled, mennyi minden történt veled az elmúlt hónapokban. Ez nem véletlen!

A Nyilasok uralkodása alatt már túlvagyunk a gyakran melankolikus, Skorpiók uralta heteken, és előtérbe kerül a pozitív életfelfogás, az optimizmus. Mivel a Nyilasok hisznek magukban, kellő mértékű bátorságuk van ahhoz, hogy belefogjanak valami újba, és érdemes hagyatkozni ezekre az energiákra, hiszen aktuálisan neked is nagyobb eséllyel sikerülhetnek a terveid.

Mi vár még ránk?

A tervezgetésen, elemzésen és az alapvetően pozitív hozzáálláson túl a többség ilyenkor nyitottabbá válik, ami különösen jól érzékelhető a Skorpió zodiákus uralmát követően. Jellemző lehet a túlzásba vitt költekezés, ami messze nem csak a karácsony miatt van, hanem a Nyilasok nagyvonalúsága is közrejátszik benne. Ők azok, akik szeretnek nagylábon élni, és időnként túlzásba is esnek, tehát érdemes ügyelned arra, nehogy túlköltekezz. Ugyanakkor nem kell nagyon aggódnod az anyagiak miatt, mert a Nyilasok valahogy mindig kikászálódnak a pénzügyi válságokból, ráadásul szerencsések is, ami szintén nem egy hátrányos dolog.

Észreveheted magadon, hogy kissé szétszórtabb vagy, mint egyébként – bár úgy tűnhet, gőzerővel próbálod kézben tartani a dolgokat, ez most sokkal nehezebb, mint máskor.

Ha pedig ennek az időszaknak a negatív részét vesszük górcső alá, akkor érdemes ügyelned rá, hogy ne kerekedjenek felül rajtad a rossz tulajdonságok, gondolatok. Jellemző lehet, hogy mindenkinél jobb akarsz lenni, erőn felül szeretnél teljesíteni, nyughatatlanná válsz, esetleg túlzásba viszed a kéretlen tanácsok osztogatását, akárcsak a falatozást, ami a rossz közérzet mellett természetesen pluszkilókhoz is vezethet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást