Bak jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Bak jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Címlap / Életmód / Ezotéria / Bak jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Születésünk pillanatában szinte mindannyian teljesen egyedi térképet kapunk az asztrológiában: számos bolygó hat ránk ebben a különleges időpontban. Ezek közül kiemelkedik a napjegyünk, avagy a zodiákusunk, ami alapvetően meghatározza a személyiségünket, ennek megfelelően a párkapcsolatunkat is.

De vajon az egyes jegyekhez milyen nehézségek és magaslatok társulnak automatikusan?

Magaslat: igazi értékei vannak

A Bak férfiak meglehetősen konzervatív gondolkodásúak, ami miatt már-már kihalófélben levő értékeket részesítenek előnyben. Fontos és alapvető számukra a tisztelet, a hagyományőrzés, a kötelességtudat, a hűség és a családi kötelékek is kiemelkedően lényegesek számukra.

Nagyon megbízhatóak, emberileg mindig lehet támaszkodni és számítani rájuk.

Ugyan nem könnyű hozzájuk közel kerülni, akinek ez egyszer sikerül, az életre szóló, fegyelmezett és rendezett hátterű partnert tudhat maga mellett.

Magaslat: lehet rá számítani

Amit egy Bak férfi mond, az úgyis van – nem ad rá okot, hogy a szavát bárki is megkérdőjelezze. Bátran rá lehet bízni bármilyen feladatot, teendőt, amiért egyenesen imádják a munkáltatók is, hiszen a Bakok igazi maximalisták. Ez a tulajdonságuk párkapcsolaton belül is sokszor kamatozik, ők például nem azok a típusok, akik állandóan extra házimunkát adnak, éppen ellenkezőleg: rendet tartanak maguk körül, precízen elvégzik, amiket rájuk bíztál, és sosem kell attól tartanod, hogy bármilyen probléma esetén cserbenhagynak majd.

Magaslat: tudja, hogy mit akar

Egyszerre nehézség és magaslat is lehet, hogy a Bak férfiak mindig határozottan tudják, mit akarnak. Amiért mégis a pozitív vonások közé került a határozottságuk: egyszerűen ellenállhatatlan a magabiztosságuk.

Igazi, nagybetűs férfit testesítenek meg az önbizalmukkal, amihez társul egy jó adag kitartás és céltudatosság.

Aligha lehet ellenállni egy Bak férfinak akkor, amikor ez a cél éppenséggel te vagy – ilyenkor előveszik legvonzóbb, leglovagiasabb énjüket, és addig meg sem állnak, amíg közel nem férkőznek hozzád.

Nehézség: sokat kell várni rá

A Bak jegyű férfiak azok közé tartoznak, akikre a lehető legtöbbet kell várni. Na, nem a szó szoros értelmében, mert ők a pontosság, precízség mintaképei, azonban az érettséget tekintve nem nő be túl hamar a fejük lágya. Nem csak nehezen köteleződnek el, meglehetősen későn érő típusuk, holott alapvetően nagyon monogám és kissé konzervatív férfiak.

Igazán csak a késői felnőttkorban válnak alkalmassá arra, hogy ideális férj-jelöltek legyenek, ám még ekkor sem kapkodnak a komoly döntések meghozatalával. Náluk kifejezetten érvényesül a „lassú víz partot mos” alapelve. 

Nehézség: nehéz megközelíteni 

Részben azért, mert a korábbiaknak megfelelően nehezen köteleződik el, részben pedig azért, mert ilyen az alapszemélyisége, de egy Bak férfihoz nagyon bonyolult dolog közel férkőzni. Ő nem előlegezi meg automatikusan a bizalmat, azt nála ki kell érdemelni. Csak azoknak hajlandó megnyílni, akikről bebizonyosodik, hogy komolyak a szándékaik, de még velük sem túlságosan közlékeny – a Bakok félnek gyengének tűnni, attól pedig pláne rettegnek, hogy kiszolgáltatottnak tűnnek, márpedig a szerelem ezt is megköveteli.

Nehézség: munkamániás

A legtöbb Bak férfi ékes példája a munkamániának, rengeteget képesek dolgozni, sokan egyenesen gürcölnek azért, hogy mindent megadjanak maguknak és a szeretteiknek. Ez akár a lista pozitív oldalára is felkerülhetett volna, de mégis a nehézségek közé soroltuk, mert a Bakok ezen a téren nem igazán találják az egyensúlyt.

Bár a családjuk jólétéért dolgoznak, szinte sosem tudják azt mondani, hogy elég volt: a stabil anyagi hátteret sokszor előrébb sorolják az otthoni békénél.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást