A felhasználónak kell jóváhagyni
Persze, senkinek nem kell gyorsan leragasztani a telefon mikrofonját, valahányszor bekapcsolja a tévét, a telepíthető alkalmazást a felhasználónak kell majd bekapcsolnia, azaz engedélyeznie, hogy a telefon adatokat gyűjtsön és a nevében posztokat írjon.
Amikor az alkalmazás működik, egy kis hangszóró jel lesz látható a képernyőn, miközben pedig posztot ír, mozogni is fog, így figyelmeztetve a felhasználót, hogy működésben van.
Az alkalmazást bármikor, egyetlen érintéssel ki is kapcsolhatod, így valószínűbb, hogy a legtöbben csak akkor fogják bekapcsolni, amikor tényleg szeretnék megosztani másokkal, hogy mit néznek vagy mit hallgatnak. Olvass még a témában
6 virág, amelyet a születési évszakod alapján választhatsz a kertedbe
10 észbontó fejtörő, amin a barátaid is csak pislogni fognak
A fiú, akire egy legenda helyét bízták a Forma-1-ben: Ezért figyel most mindenki Kimi Antonellire
Eladó koporsó felnőtt méretben: 10 durva sztori a Facebook Marketplace bugyraiból
A cikk folytatódik, lapozz!Tovább olvasom »
Szerda reggel elküldjük a hét legolvasottabb Otthon-cikkeit, vasárnap pedig a teljes heti válogatást. Ingyenes, és bármikor leiratkozhatsz.






