A felhasználónak kell jóváhagyni
Persze, senkinek nem kell gyorsan leragasztani a telefon mikrofonját, valahányszor bekapcsolja a tévét, a telepíthető alkalmazást a felhasználónak kell majd bekapcsolnia, azaz engedélyeznie, hogy a telefon adatokat gyűjtsön és a nevében posztokat írjon.
Amikor az alkalmazás működik, egy kis hangszóró jel lesz látható a képernyőn, miközben pedig posztot ír, mozogni is fog, így figyelmeztetve a felhasználót, hogy működésben van.
Az alkalmazást bármikor, egyetlen érintéssel ki is kapcsolhatod, így valószínűbb, hogy a legtöbben csak akkor fogják bekapcsolni, amikor tényleg szeretnék megosztani másokkal, hogy mit néznek vagy mit hallgatnak. Olvass még a témában
Használt bútor vásárlás előtt: 5 dolog, amit mindig ellenőrizz!
5+1 zöldség, amit érdemes gyakran szüretelni, hogy még több termést hozzon
Így lesz mindig friss illatú a fürdőszobád, erős vegyszerek nélkül is
Fedezd fel az idén 100 éves David Attenborough varázslatos világát – A Secret Garden mesés brit kertek mélyébe kalauzol
A cikk folytatódik, lapozz!
A legjobb cikkek, horoszkópok és tesztek – egyenesen a postaládádba, ingyen.






