5+1 árulkodó jel, ami arra utal, hogy már kiszerettetek egymásból

5+1 árulkodó jel, ami arra utal, hogy már kiszerettetek egymásból

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 árulkodó jel, ami arra utal, hogy már kiszerettetek egymásból

Apróságok zavarnak

Elkezd idegesíteni benne egy csomó minden, holott korábban ezekkel egyáltalán nem foglalkoztál. Zavar, ha nem kenőkéssel vesz a vajból, ha ferdén vágja a kenyeret, ha vizes lábbal lép ki a kádból, ha egy bizonyos felsőt hord, ha hangosan levegőt vesz.

Ezek talán máskor is szemet szúrtak neked, de olyasminek tartottad őket, amikkel felesleges foglalkozni. Ehhez képest most annyira idegesítenek, hogy állandóan ott cikáznak a fejedben, és szinte már várod, mikor követi el újra ezeket a „hibákat”, hogy végre jól leteremthesd. Észre sem veszed, de vitákat, veszekedéseket generáltok az ilyen jellegű semmiségekből, mégpedig rendszeresen.

Csökken a vonzalmatok

Ennek egyik legárulkodóbb jele az, hogy jóval kevesebbet bújtok ágyba, mint korábban. Ám ez egy bizonyos szintig normálisnak is tekinthető, a kérdés az, hogy bármelyikőtök zavarja-e a változás. Azonban a szakítás közeledtét jelentheti az is, ha olyan dolgok kezdenek zavarni, amiket korábban vonzónak találtál – de legalábbis semmiképpen sem szúrtak szemet.

Már nem olyan kockás a hasa, egyáltalán nem tetszik a borostája, és azt az anyajegyet idáig észre sem vetted… Régen sem volt makulátlan a fogsora? Korábban is csak ennyi haja volt? Ha ilyen, és ehhez hasonló kérdések bukkannak fel a fejedben, akkor egyértelmű, hogy már nem igazán vonzódsz hozzá.

Fontosabb lesz minden más

Messze nem a kapcsolatod motivál az életed során. Talán a szerelmetek elején képes voltál mindent feladni csak azért, hogy együtt lehessetek, most már sokkal inkább háttérbe szorítod a kapcsolatotokat. Mindenekelőtt foglalkoztat a karriered, szívesebben vagy a barátaiddal, vagy hódolsz a hobbidnak ahelyett, hogy együtt legyetek. Az sem érdekel különösebben, ha akár napokig, hetekig nem csináltok semmit közösen.

Nyomasztó lehet a tény, hogy ez nem is zavar, valahogy úgy érzed, jelenleg az önállóságod sokkal inkább kell a boldogságodhoz, mint a kapcsolatod. Ha ehhez tartozik még az is, hogy egyáltalán nem félsz a gondolattól, mely szerint egyedül kell helytállnod, egész biztos, hogy ki kell mondanotok a végszót.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást