Otthon / Utazás

Mit árul el rólatok a nyaralásotok helyszíne?

Mit árul el rólatok a nyaralásotok helyszíne?

Érkezik a nyaralási szezon, a legtöbben már nem csupán kitalálták, hol fognak nyaralni, hanem már a foglalóra, szabadságkikérésre is sort kerítettek. Az üdülésbe azonban nem csupán a pénz szólhat bele, hanem az is, tudat alatt mit közvetítetek vele. Te magadra ismersz?

Egy nagyon egzotikus hely

Manapság már nem feltétlenül tízéves spórolás kell ahhoz, hogy eljussunk egy egzotikus helyre, sokan választják úti célul akár a távoli Ázsiát, Afrikát.

Ugyanakkor tény, hogy napjainkban még mindig ezek a helyszínek bírnak a legkisebb foglalási aránnyal, leginkább nem a tervezés, hanem az anyagiak szabnak határt. Emiatt az egzotikus nyaralás több mindent elárul rólatok, mint hinnéd.


Kedvet kaptál? A 7 leggyönyörűbb egzotikus úti cél


Részben utalhat arra, hogy nagyzolni szeretnétek és kivívnátok mások irigységét, amit alátámasztotok azzal, ha az egész utat percenként dokumentáljátok a közösségi oldalon.

Másrészt a kemény munka és a spórolás gyümölcse is lehet az egzotikus nyaralás, ám ebben az esetben bizonyára egyáltalán nem érdekel benneteket, hogy mit gondolnak rólatok mások – sokkal jobban el vagytok foglalva a csodás helyszínnel és a szerelmetekkel. 

Közeli tengerpartra

A közeli tengerpartok már sokkal inkább elérhető úti célnak bizonyulnak, már csak azért is, mert akár félnapos, néhányórás utazással alámerülhetünk a Földközi-tenger habjaiban.

Jellemző módon azok választják ezt a lehetőséget, akik elvágyódnak a hétköznapokból, a megszokottságból, mediterrán látványra és hőmérsékletre vágynak.

A kapcsolatotokat illetően leginkább szimpatikus tartalmat közvetíthettek, a közeli tengerpartok sok mókás és kacagtató pillanatnak adhatnak alapot.

Mindazonáltal a tengerparti nyaralások nem nélkülözik az éjszakai élet pörgését, a különleges fogásokat, az érdekes építményeket és élményeket, egyszóval tökéletes úti célnak bizonyulnak.

Ha kettesben mentek, akkor a romantikát, ha társasággal, akkor inkább a szórakozás, pihenés iránti vágyatokat közvetítitek. 

Romantikus európai nagyváros

A romantikus nagyvárosok hasonlóan népszerű úti célnak számítanak, szintén azért, mert Európán belül nagyon könnyen és kedvező áron megközelíthetőek.

Repülővel pár óra alatt megérkezhetünk a szállásra, a többi tömegközlekedési eszközzel, vagy autóval kicsit több idővel kell kalkulálnunk.

Az mindenesetre biztos, hogy a különleges nagyvárosok arra utalnak, hogy komoly hangsúlyt fektettek a kapcsolatotok ápolására, a közös élmények bezsebelésére. Számotokra fontos a szerelmetek alapos kiaknázása és legalább annyira lényegesnek tartjátok a művelődést, mint a másikra fordított időt.

A nagyvárosokban eltöltött nyaralás során nem csupán romantikáztok, hanem arra is törekszetek, hogy átbeszéljétek a közös jövőtöket – legalábbis erre engedtek következtetni.

Országon belüli nyaralás

Ha számtalanszor nyaraltatok már hazánkban, akkor valószínűleg pontosan tudjátok, mennyi csodát rejtenek a vidékek.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem kell több száz kilométert utaznunk ahhoz, hogy utánozhatatlan látványban, természeti szépségekben gyönyörködhessünk, az ország minden területe tartogat meglepetéseket. S hogy mit árul el ez a felfogás a kapcsolatotokról?

Részben azt, hogy nincs szükségetek távoli ország meglátogatására ahhoz, hogy kikapcsolódjatok, ti bárhol jól érzitek magatokat.

Fontosnak tartjátok az országotok megismerését, a történelmet és azt, hogy csak és kizárólag egymásra figyelhessetek. Szeretitek a biztonságot, a nyugalmat, igyekeztek minden kiszámíthatatlan tényezőt kiiktatni a pihenésből és a kapcsolatotokból egyaránt.

Vidéki pihenés

Akár országon belül, akár a határokon túlra igyekeztek, számotokra csak az a fontos, hogy elhagyjátok a füstölgő nagyvárost.

Amennyiben úti célotok egy isten háta mögötti, eldugott falvacska, úgy jó eséllyel minden szinten a nyugalomra vágytok.

Semmi másra nem akartok koncentrálni, csak egymásra, ami arra utal, hogy tökéletesen megértitek a másikat. Nem számít, hol vagytok, tudtok-e internetezni, tévét nézni, mindenütt jól érzitek magatokat.

Valószínűleg imádjátok a természetet, a madárcsicsergéssel párosított reggelit, a rohanás nélküli órákat és a túrázást, kirándulást.

Távol áll tőletek a nagyzolás és a megfelelni vágyás, ti csak azt várjátok a nyaralástól, amit az valóban adni képes: lazítást, feltöltődést és a másikra való maximális hangolódást.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást