Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha júliusban születtél

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha júliusban születtél

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha júliusban születtél

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van a júliusnak?

Július a hetedik hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolással kapcsolatosan. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, a júliust illetően kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a hetes.

A gyerekkor sokszor csak látszólag felhőtlen

A hetes számmal született emberek esetében az anyai dominancia a jellemző, gyakori, hogy az apa háttérbe szorul a gyermekkorban. Ez utalhat helytelen nevelési alapelvekre, válásra, de pusztán arra is, hogy az édesapád a munkája miatt sok időt töltött távol tőletek. Bár ehhez a számhoz többnyire szerencsés gyermekkor tartozik, a falak mögött sokszor nincs minden rendben.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha júliusban születtélKép forrása: Lenets_Tatsiana/Depositphotos.com

Gyakori, hogy a családon belül kisebb-nagyobb összezördülésektarkítják” a hétköznapokat, és ezeket gyerekként sokszor neked is végig kellett hallgatnod.

A szüleid lehet, hogy nem tudták, tisztában vagy azzal, mi zajlik közöttük, ezért jó eséllyel nem is próbálták feloldani a benned rejlő sérelmeket – vagy csak nem tudták, hogyan próbálkozzanak.

Emiatt sokszor megesik, hogy a hetes számmal élő emberek elfojtják a problémáikat, nem szívesen mondják el, amit éreznek, gondolnak, és gyakran nehezen tudnak megnyílni mások előtt.

Ezzel párhuzamosan a legtöbb júliusban született ember magas korlátokat állít maga elé, ami időnként csak ez élet egy-egy bizonyos területére koncentrálódik, de néha általánosságban véve is jellemző lehet.

Nehezen változtatsz, és igyekszel a jobbik oldaladat mutatni másoknak

Bár a külvilág felé sokszor azt mutatod, hogy veled tényleg minden tökéletesen rendben van, ezzel általában magadat is becsapod. A másik gyakori gond, hogy úgy érzed, a problémák rajtad kívül állnak, tehát a környezeted hibás a meglétükért, nem pedig te magad. Mindent megteszel azért, hogy a gondokkal ne kelljen szembenézned, vagy éppen elodázhasd őket. Ez még akkor is igaz, amikor a végső cérnaszálakba kapaszkodsz csak, és még mindig a jóra próbálsz koncentrálni, csak ne kelljen változtatni, vagy nagyobb lépéseket megtenni.

Mi lakozik a lelked mélyén?

Érzelmileg kissé labilis lehetsz, ami nem csak a korábban említettek miatt igaz, hanem mert nagyon érzékeny típus vagy. Gondoskodni akarsz és azt is szeretnéd, ha rólad gondoskodnának, ám sokszor kifejezett harcot vívsz azért, hogy a felszínre juttasd, amik benned legbelül munkálkodnak.

Jó esély van rá, hogy a férfiak kicsit titokzatosnak és megfejthetetlennek tartanak, aminek azonban egyszerű oka van: gyakran tényleg te sem tudod igazán, mit szeretnél.

Ha a hónap végén születtél, akkor kicsit bátrabbnak mondhatunk a többi júliusi emberhez képest, de még te is inkább visszahúzódóbb, szégyenlősebb vagy az átlagnál – legalábbis, ha nem csak a felszínt vizslatjuk, hanem a lelked mélyebb részeire evezünk.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást