Szérum és krém, vagy krém és szérum? Ez az arcápolás helyes sorrendje

Szérum és krém, vagy krém és szérum? Ez az arcápolás helyes sorrendje

Címlap / Stílus / Arc / Szérum és krém, vagy krém és szérum? Ez az arcápolás helyes sorrendje

Amikor a számodra megfelelő terméket keresed, érdemes több dolgot figyelembe venni. Az egyedi igényeid mellett arra is kell gondolnod, hogy amikor egy bőrproblémát szeretnél kezelni vagy megelőzni. Tulajdonképpen biokémiai folyamatok sorát indítod el a bőrödben.

Ahogyan az egyes termékek hatóanyagai reagálnak egymásra, az nagyban befolyásolhatja a végeredményt.

Cassandra Bankson annak szentelte YouTube csatornáját, hogy tudományos alapokon nyugvó bőrápolási ismereteket terjesszen, megcáfolja a közkeletű tévhiteket. Segít, hogy jobban megértsd mind a saját bőröd, mind a bőrápoló készítmények működését.

A szérumok és hidratálók helyes sorrendjének témájában is megszólalt. Videójában elmagyarázza, miért is nem lehet egy egyszerű, fél mondatos válasszal lezárni ezt a kérdést.

A szérumok használata
IRI_EVVA/istockphoto.com

A szérumok jellemzői

Cassandra szerint mindenek előtt fontos, hogy megértsük, mit is várunk az egyes termékektől. A szérumok jellemzően gazdagok valamilyen tápanyagban vagy vitaminban, amiről azt szeretnénk, hogy bejusson a bőr pórusaiba.

A sűrűbb állagú szérumok a pórusokat kitöltve egyben azt is megakadályozzák, hogy oda olyan szennyeződések jussanak, amelyek pattanásokat vagy mitesszereket okoznának.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást