Életmód / Lélek

10 biztos jel, hogy empata vagy

Sokszor ingadozik a hangulatod

Ez egy újabb rossz pont, amiért nincs veled könnyű dolga a környezetednek. Mivel nem te vagy az, aki ráragasztja a hangulatát másokra, hanem éppen fordítva, a külső szemlélőnek úgy tűnik, a széllel változik a kedved.  Ez jelentős részt igaz is, azonban azok, akik „állandó” érzelmekkel bírnak, nehezen tolerálják a te szélsőségeidet.

Imádod a természetet

Közel áll hozzád minden, ami az élővilágban fellelhető, örömmel fordulsz vissza a természet adta lehetőségekhez. Szeretsz kirándulni, imádod az állatokat, tiszteled a környezetedet, sokkal szívesebben mész erődbe, tengerpartra pihenni, mint egy nagyvárosi sétára – a nyaralásod helyszínét is mindig ennek megfelelően választod meg.

Mindenen el tudsz keseredni

Ugyancsak a mély átélésre vezethető vissza, hogy minden kegyetlenkedésen, szomorú eseményen teljesen elkeseredsz, és a látottakon, hallottakon napokig rágódsz. Emiatt inkább nem követed a friss híreket, eseményeket, és néha úgy mész az utcákon, mintha nem is lennél jelen – minden erőddel azon vagy, hogy kizárd a nyomorúságot, szegénységet, fájdalmat.

Csak abban vagy hatékony, amit szeretsz

Ha bármit rád kényszerítenek, akkor egyszerűen katasztrofális munkát végzel, és még rosszabbul érzed magadat tőle. Bár mindent megcsinálsz, amit muszáj, néha komoly kínokat élsz át egy-egy tevékenység során. Ennek az oka az, hogy időpazarlásnak tartasz bizonyos dolgokat, és a legkevésbé sem bírod, ha örömöt kell színlelned, miközben a hátad közepére sem kívánod az adott helyzetet.

Szívesen fejleszted magadat

Idővel tisztába kerülsz azzal, hogy jók a megérzéseid, emiatt érdemes rájuk hallgatnod. Ha ezt sikerül felismerned, akkor gyorsan rálépsz a tanulás útjára, és az egyik első célod az lesz, hogy fejleszd az intuícióidat, és még inkább a belső gondolataidra hagyatkozhass. Nem kell sok idő ahhoz, hogy ezt a csodás képességet – a tanulási kedveddel karöltve – gyorsan a javadra fordítsd!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást