Életmód / Egészség / Lélek

Amire minden nőnek szüksége van a tökéletes boldogsághoz

Van aki boldogabb, van aki kevésbé, de sokszor meg sem fogalmazódik bennünk, hogy miért is nem vagyunk azok. Pedig létezik 5 olyan faktor, ami boldogságunkért felelős.

Hogy is van ez?

Manapság a boldogság nagy biznisz, írók adnak el könyveket a témában, a marketingesek próbálnak rávenni, hogy termékükkel boldogabb leszel és így tovább.
Pedig a boldogság egyszerű, megfoghatatlan dolgokból fakad. A te életedben megvannak ezek?

Függetlenség

Ha otthoni és munkahelyi környezetedben szabadnak érzed magad, nem érzel korlátokat és azt teheted amit az eszed és szíved diktál, akkor függetlennek mondhatod magad.
Az érzés, hogy szabadon választhatsz meg dolgokat, önálló döntéseket hozhatsz és senki sem ellenőriz, a boldogság egyik alapfeltétele. Ezt érzi egy felnőtté váló fiatal, és szerencsés esetben egész életében vele marad az érzés.

Kompetencia

Ha úgy érzed, hogy képes vagy elvégezni bizonyos munkákat, és új dolgokat tudsz kezdeményezni, akkor erősnek és beteljesültnek érezheted magad.
Ha nincs meg benned a munka és az alkotás akarata és öröme, bizony lemondasz rengeteg felemelő érzésről.

Család és barátok

Az emberi kapcsolatok okozzák a legszebb pillanatokat.
A családdal való intimitás, anyai érzések és a barátokkal töltött kedves percek szükségesek minden nő életében.

Külalak

A nő génjeiben van a tetszeni akarás, ha nem érzi magát csinosnak, szépnek, akkor önbizalomhiány lép fel, ezzel együtt pedig meginognak a másokkal való kapcsolatok.
Minden nőnek meg kell tanulnia elfogadnia magát és kihozni külsejéből a maximumot.

Vidámság

Hogy egy nő mennyire vidám típus, az örökletes tulajdonság, de hatással van erre gyermekkora és közvetlen környezete is.
Mindenki szeret kikapcsolódni, feloldódni, ezért is töltünk időt barátainkkal és keressük párunkban a humorérzéket. Senki sem lehet igazán kiegyensúlyozott, ha unalmasnak és szürkének hiszi életét. Apró örmöket folyton találhatunk, és családtagjainkkal is könnyebb az élet vidámságban.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást