Mi van akkor, ha életed szerelme külsőre nem az eseted?

Mi van akkor, ha életed szerelme külsőre nem az eseted?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mi van akkor, ha életed szerelme külsőre nem az eseted?

Különös dolog a szerelem, mert egyrészt biztosan akkor csap le rád, amikor nem számítasz rá, másrészt lehet, hogy korántsem olyan partnert kapsz magad mellé, mint amilyet megálmodtál. Viszont képtelen vagy azt a valakit elengedni, annyira vonzódsz hozzá és ugyebár a szívnek nem lehet parancsolni. De mit tehetsz akkor, ha a nagy szerelmed külsőre egyáltalán nem az eseted?

A nagy teszted

Amikor a nagy szerelmed külseje eltér az ízlésedtől, az általában nem véletlen.

Ha elfogadod azt a tényt, hogy minden okkal történik, akkor sokkal könnyebb megértened ezt a helyzetet.

Valószínűleg meg kell tanulnod az elfogadást és meglátni mások valódi énjét. Sokan ott rontják el a dolgot, hogy mindenkiben a tökéletességet keresik, ami persze nem létezik.

Mérlegelned kell magadban, hogy mi a fontosabb… egy férfi, akinek egy kocka sem hiányzik a hasáról, vagy egy igazi társ, aki 80 évesen is megnevettet majd.

Tanulj meg elfogadni!

Ahogy azt az imént említettük, valószínű, hogy meg kell tanulnod az elfogadást, ami korántsem egyszerű dolog. 

Az elfogadás azt jelenti, hogy történjen bármi, minden úgy jó, ahogy van. Már nem ellenkezel, hanem elengeded az összes elvárásodat és csak sodródsz az árral, mert néha tényleg erre van szükséged.

Ne ideálokat kergess, hanem légy nyitott mindenkire és akkor biztos azt kapod, aki tökéletesen passzol hozzád.

Ne érdekeljen más véleménye!

Még a barátnőidé sem! Egyedül te tudod, hogy neked mi a legjobb, így szívügyekben kizárólag magadra számíthatsz. Éppen ezért soha ne taszíts el magadtól valakit azért, mert a környezeted másképp vélekedik róla. Mégis honnan tudhatnák, hogy számodra ki a tökéletes társ? Abban egész biztos lehetsz, hogy a szüleid a legjobbat akarják neked, de ők sem tudhatnak mindent, főként azt nem, hogy milyen férfira van szükséged.

Sok nő számára zavaró tényező, mikor bemutatja szeretteinek álmai férfiját, aki nem egy tipikus Don Juan és szinte leolvassa az arcokról a lesújtó véleményeket. De soha ne mások véleményére alapozz! Mutassátok meg, hogy titeket az ég is egymásnak teremtett, gondoljon bárki, bármit!

A lehengerlő belső megszépít

Bizony van az a személyiség, ami annyira elvarázsol, hogy nem is nagyon érdekel a külső. Persze nyilvánvalóan kell, hogy legyen vonzalom kettőtök között, de egy sugárzó személyiség erre nagyon sokat rásegíthet.

Gondolj csak bele abba, hogy a szépség múlandó és, amikor már nem lesz meg a párodnak minden külső adottsága, amibe beleszerettél, akkor mi marad ott nektek?

Inkább törekedj arra, hogy olyan párt találj magad mellé, aki egyben a legjobb barátod is és biztos, hogy számodra ő lesz a legszebb a világon.

Vágj bele!

Mi mindenképpen arra buzdítunk, hogy ha azt érzed, ő a befutó, akkor ne gátoljon abban semmi, hogy együtt legyetek, főleg ne a másik külseje.

Lehet, hogy nem Ryan Gosling lesz a nagy Ő-d, de lehet, hogy sokkal jobbat kapsz majd.

Hidd el semmi nem fogható ahhoz az érzéshez, mikor megtalálod a lelki társadat, aki előtt nem kell megjátszanod magad, aki támogat és, aki mellett kiteljesedhetsz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást