Adni, de kinek és hogyan? (x)

Adni, de kinek és hogyan? (x)

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Adni, de kinek és hogyan? (x)

Ahogy közeleg a karácsony, egyre inkább feltör bennünk az érzés “szeretnék valamit tenni másokért”. De hogyan is kezdjünk neki? Kiket válasszunk?

Jótékonyság, adakozás, pénzgyűjtés, charity akciók, önkéntes munka – sok lehetőség közül választhatunk. Utánaolvasva számos szimpatikus kezdeményezést találhatunk, vagy éppen a szomszéd bácsit, akinek örömmel segítünk.

A legfontosabb azt eldönteni, kik azok, akiknek leginkább szebbé tennénk a karácsonyát. A gyerekek vidámsága mindannyiunk számára fontos, ezért mindig örülünk, ha olyan kezdeményezésekre bukkanunk, amik az ő felvidításukat helyezik középpontba. Most találtunk rá egy már egy hónapja futó kampányra. Bár még csak a fele telt el a jótékonysági akció időtartamából, mégis már hét számjegyű összeget sikerült összegyűjteni! A kampány keretein belül nem csak adakozhatsz, de saját pihenésed is garantálhatod egyben és még nyerhetsz is!

Szinte mindenki hallott már a Bohócdoktorok fáradságot nem kímélő és kreativitással fűszerezett módszeréről. Hogy mi is ez? A nevetés felemelő érzése. Szembesülünk azzal, amikor a beteg gyerekek, hacsak pár órára is, de megfeledkeznek a napi rutinná vált fájdalmas kezelésekről és egyszerűen csak felszabadultan boldogok lesznek a játék idejére.

Kép forrása: pirosorr.hu

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány a gyermekek és idősek gyógyulásáért és vidámságáért dolgozik, mert hisz abban, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. Az elmúlt 18 év alatt több mint 264 ezer beteg gyermeknek, valamint több száz idős embernek hozták el a gyógyító nevetést.

Ha szeretnél többet megtudni a munkájukról, arról, hogyan támogathatod őket az említett jótékonysági kampány keretein belül és hogyan vehetsz részt még egy nyereményjáték sorsoláson is, kattints az alábbi linkre és tudj meg többet: https://www.szallasvadasz.hu/pirosorr/

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!