Megvan a lista! A legvonzóbb női tulajdonságok a pasik szerint

Megvan a lista! A legvonzóbb női tulajdonságok a pasik szerint

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Megvan a lista! A legvonzóbb női tulajdonságok a pasik szerint

1. Kedvesség kívül-belül

A férfiak imádják a kedves nőket. Talán azért, mert nap végén mindenki egy kedves, melegszívű társhoz szeretne hazamenni. A cicaharc csak a filmekben menő, a valóságban nem túl vonzó látvány a pasik számára. Sajnos a mai világban a kedvesség, figyelmesség nem a legcélravezetőbb tulajdonság, pedig az élet napos oldala biztosan itt kezdődik.

És melyik férfi ne szeretne ebben részesülni? Bizony nekik is feltűnik, ha egy kedves, gondoskodó nővel találkoznak. Nyilván nem arra gondolunk, hogy innentől kezdve az összes cicát át kell kísérned az úttesten és mindenkire mosolyognod kell, de alapvetően jó, ha szeretettel vagy mások felé. Nem csak azért, hogy vonzóbb legyél a férfiak körében, hanem magad miatt is. 

Férfiak számára vonzó női tulajdonságok
dusanpetkovic/istockphoto.com

2. Mutass egy kis érzelmet!

Nincs is vonzóbb a pasik számára egy szenvedélyes nőnél, aki ki meri mutatni az érzelmeit. Ez őket is megnyugtatja, hogy nem egy bólogató kiskutyával vannak együtt, hanem egy hús-vér nővel. Ne félj nevetni, még akkor sem, ha egy kis röfögéssel társul, mert ezt fogják imádni benned.

Értelmetlen visszafognod magad, ezzel csak blokkolod a saját személyiségedet és így már nem is magadat adod. Ne érdekeljen, hogy kinek fog tetszeni a viselkedésed, vagy, hogy éppen a kiszemelt férfi milyen típusú nőkre bukik, egyszerűen csak add magad és lesz, akit biztosan el fogsz vele bűvölni.

3. Szeresd magad…mert csak így tudnak szeretni mások is!

A belső harmónia kívül is testet ölt. Csak akkor fognak tudni igazán szeretni, ha te is szereted önmagad. Gondolj csak bele! Te sem szeretnél egy labilis, folyamatos önbizalomhiánnyal küzdő férfi mellett ébredni minden reggel. Nem azért, mert valaki tökéletest keresünk, egyszerűen rettentően embert próbáló valaki önbizalmát, jobban mondva annak hiányát ápolni nap, mint nap.

Hidd el, a legdögösebb nő leszel életed színpadán, ha megtanulod szeretni azt, akit a tükörben látsz. Teljesen háttérbe fognak szorulni az apróbb hibáid, mert rájössz, hogy nem a tökéletes, hibátlan külső tesz téged jó nővé, hanem az, amit sugárzol a világ felé.

Vonzó tulajdonságok a férfiak számára
Olezzo/istockphoto.com

4. Az igazi természetesség

Erről rögtön az évek óta oly divatos „No make-up make-up” trend jut eszembe. A tonnányi smink, amivel próbáljuk elhitetni, hogy éppen most keltünk ki az ágyból és lám, így nézünk ki. Na, én nem erre a természetességre gondolok, hanem a valódi natúr arcodra, a kócos hajadra, amibe minden pasi örömmel túrna bele reggelente.

Még én is meglepődöm, mikor férfi ismerőseimtől akkor kapom a legtöbb dícséretet a külsőmre vonatkozóan, mikor tényleg nem volt időm sminkelni és a hajam is egy szénakazal. Azt mondják, akin érzik, hogy rendben van önmagával, az nem próbál meg mindenáron a külsejével kompenzálni. Éljen a természetesség!

5. A nőies öltözködés visz mindent!

Bár nagyon jó érzés Billie Eilish számaira tombolni egy buliban, a ruhatárára már nem biztos, hogy igényt tartanánk. Nőnek lenni jó és nem hiába kaptunk ilyen külsőt. A kezdetek kezdete óta a férfiak imádnak gyönyörködni a nőkben, nekünk pedig jól tud esni egy-egy elismerő tekintet.

Talán nem mondok azzal újat, hogy a pasik leginkább ruhában, nőies szabásvonallal szeretnek minket látni. Persze nem a falatnyi, alig takaró ruhákra gondolok, hanem az olyanokra, melyek inkább csak sejtetnek. Egy kivillanó boka, vagy kulcscsont sokkal vonzóbb látvány a másik nem számára, mint egy mindent felfedő ruha, amiben nincs semmi izgalom.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást