Ebből a 12 jelből tudhatod, hogy Te csak egy B-terv vagy

Ebből a 12 jelből tudhatod, hogy Te csak egy B-terv vagy

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ebből a 12 jelből tudhatod, hogy Te csak egy B-terv vagy

Ha az alábbi 12 dolognak csak a fele igaz rád és arra a személyre, akivel épp ismerkedsz, jó, ha tudod, hogy csak B-terv vagy az életében. Egy ilyen személynél te pedig sokkal jobbat érdemelsz!

1. Mindig csak az utolsó pillanatban keres fel téged, hogy találkozzatok. Például szombat este van, már épp lett programod is, amikor rád dob egy üzenetet, hogy semmi dolga, és átmehetnél hozzá. Sosem tervez veled előre, hanem mindig az utolsó percben szól neked.

2. Sokszor megesik, hogy az üzenetedre nemhogy nem válaszol egy-két órán belül, de van, hogy 24 óra is eltelik, mire reakciót kapsz tőle. Még akkor is, ha fontos dologról kérdezted őt, és közben többször is láttad, hogy online volt.

3. Egy kezeden meg tudnád számolni, hányszor írt ő neked először; szinte minden alkalommal te vagy az, aki kezdeményezi a beszélgetéseket. Te igyekszel fenn tartani a társalgást, kitalálod a témákat, és folyton kérdezel tőle, noha ő ezt nem viszonozza.

4. Mégis, ehhez képest akárhányszor együtt vagytok, nagyon gyakran ránéz a telefonjára, és visszaír másoknak. Te pedig közben nem tudsz nem azon gondolkodni, vajon amikor nem veled van, a te üzeneteidre miért nem reagál hasonló gyorsasággal.

5. Amikor bókol neked, mindig a külsődet dicséri, például hogy milyen szuper alakod van, vagy mennyire jól áll neked az a ruha. De a személyiségedet vagy az intelligenciádat sosem dicséri.

6. Hiába találkozgattok már egy jó ideje, mindig eltereli a témát, ha a kapcsolatotok kerül szóba. Ezért nem is tudod, pontosan mi van köztetek: együtt vagytok, vagy ez csak egy laza kapcsolat? Mégis, amikor rákérdezel, sosem kapsz pontos választ.

7.

Nem találkoztál még a családjával, és nincs is nála kilátásban, hogy a közeljövőben bemutasson nekik. Ami azt illeti, a barátaival is maximum csak egyszer futottál össze, egyébként sosem hív a haveri találkozókra.

8. Mindig van egy jó kifogása arra, miért nem találkoztok gyakrabban, vagy miért nem keres többször. Többnyire a fárasztó munkára vagy személyes problémákra hivatkozik, így még csak belekötni sem tudsz ebbe.

9. Igazából nem is vagy annyira biztos abban, hogy tényleg oda van érted, vagy hogy vannak-e komolyabb érzései. A vonzalom kétség kívül megvan részéről, de ennél többet nem mernél biztosan állítani.

10. Amikor bulizni megy, vagy alkoholt iszik a barátaival, hajnali kettőkor képes felébreszteni téged, mert „hiányzol” neki, és át akarna menni hozzád. De amikor másnap kijózanodik, a viselkedése is teljesen megváltozik, és van, hogy a hajnali üzenet után másnap még csak elnézést sem kér tőled.

11. A legtöbb találkozótok privát helyszíneken történik, például az ő lakásán, vagy nálad. Szinte sosem mozdultok ki sétálni, moziba, vagy esetleg étterembe; valamiért ragaszkodik ahhoz, hogy inkább a négy fal között legyetek, „kettesben„.

12. Sokszor jár el szórakozni, ilyenkor pedig más lányokkal is készít közös fotót például a bulihelyeken. De állítása szerint ők csak régi ismerősök, és nincs közöttük semmi több. Ha mégis megkérdőjeleznéd, rögtön mérges lesz, amiért féltékenykedsz, és a végén még neked támad bűntudatod.

VIDEO Ezzel a szájfestéssel nagyíthatod az ajkaidat optikailag

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!