Ebből a 12 jelből tudhatod, hogy Te csak egy B-terv vagy

Ebből a 12 jelből tudhatod, hogy Te csak egy B-terv vagy

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ebből a 12 jelből tudhatod, hogy Te csak egy B-terv vagy

1. Mindig csak az utolsó pillanatban keres fel téged, hogy találkozzatok. Például szombat este van, már épp lett programod is, amikor rád dob egy üzenetet, hogy semmi dolga, és átmehetnél hozzá. Sosem tervez veled előre, hanem mindig az utolsó percben szól neked.

2. Sokszor megesik, hogy az üzenetedre nemhogy nem válaszol egy-két órán belül, de van, hogy 24 óra is eltelik, mire reakciót kapsz tőle. Még akkor is, ha fontos dologról kérdezted őt, és közben többször is láttad, hogy online volt.

3. Egy kezeden meg tudnád számolni, hányszor írt ő neked először; szinte minden alkalommal te vagy az, aki kezdeményezi a beszélgetéseket. Te igyekszel fenn tartani a társalgást, kitalálod a témákat, és folyton kérdezel tőle, noha ő ezt nem viszonozza.

4. Mégis, ehhez képest akárhányszor együtt vagytok, nagyon gyakran ránéz a telefonjára, és visszaír másoknak. Te pedig közben nem tudsz nem azon gondolkodni, vajon amikor nem veled van, a te üzeneteidre miért nem reagál hasonló gyorsasággal.

5. Amikor bókol neked, mindig a külsődet dicséri, például hogy milyen szuper alakod van, vagy mennyire jól áll neked az a ruha. De a személyiségedet vagy az intelligenciádat sosem dicséri.

6. Hiába találkozgattok már egy jó ideje, mindig eltereli a témát, ha a kapcsolatotok kerül szóba. Ezért nem is tudod, pontosan mi van köztetek: együtt vagytok, vagy ez csak egy laza kapcsolat? Mégis, amikor rákérdezel, sosem kapsz pontos választ.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást