Hozzávalók
– 6 keményre főtt tojás, hűtött és hámozott
– 1 teáskanál egész rózsabors, frissen őrölt
– 1 / 2 teáskanál egész bors, frissen őrölt
– 1 / 2 teáskanál egész fekete bors, frissen őrölt
– 1 / 2 teáskanál egész zöld bors, frissen őrölt
– 1 / 2 teáskanál kapribogyó, folyékony
– 1 / 4 csésze majonéz
– 1 teáskanál dijoni mustár
– 1 / 4 teáskanál só
– egy csipet cukor
Elkészítése
1. Szeleteljük hosszában ketté a tojásokat. A tojások sárgáját tegyük egy közepes keverőtálba.
2. A tojássárgákhoz adjuk hozzá a 4 féle borsot kivéve fél teáskanál rózsborsot. Adjuk hozzá az összes többi hozzávalót.
3. Egy tejszínhab nyomó zacskóba kanalazzuk bele a keveréket és nyomjuk a tojásfehérjékbe.
4. A fennmaradó rózsaborssal díszítsük a tojásokat.
5. Hűtsük legalább 1 órán keresztül mielőtt tálalnánk.