Ezeket újítsd fel az otthonodban 2023-ban, ha növelni szeretnéd az értékét 

Ezeket újítsd fel az otthonodban 2023-ban, ha növelni szeretnéd az értékét 

Címlap / Otthon / Dekor / Ezeket újítsd fel az otthonodban 2023-ban, ha növelni szeretnéd az értékét 

Az egyik legkifizetődőbb dolog a lakásfelújítás során, ha úgy vezeted be a változtatásokat, hogy azok egyszerre szolgálják a kényelmeteket, valamint növelik az ingatlanotok értékét is.

A szakértők szerint 2023-ban ezen a területen is változásokkal számolhatunk, hiszen sok egyéb mellett a pandémia is számos fontos szempontot megváltoztatott. Másként tekintünk már az otthonunkra, figyelembe vesszük pl., hogy milyen körülmények mellett töltjük az esetleges karantént a jövőben. Ahogy az is lényeges, hogy egyre többen dolgoznak otthonról, miközben az energiaárak számos országban az egekbe szöktek. Ezek a változások tükröződnek a legújabb trendekben is: az otthon kényelmének és funkcionalitásának növelését célzó felújítások a legjelentősebb irányzatok közé tartoznak.

Mallory Micetich lakásszakértő szerint azok a projektek, amelyek opcionálisak, minden bizonnyal váratnak magukra, hiszen az infláció végét még nem látjuk. Éppen ezért a legtöbben nem fognak kapkodni a lakásfelújítással, a többség csak arra kerít majd sort, amire muszáj. Ha ennek ellenére is tudsz áldozni arra, hogy ingatlanod értékét növeld, korszerűsítsd az otthonodat, akkor az alábbiakra érdemes különös figyelmet fordítanod:

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/4
Következő»

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!