2021 legjobb makeup-trendjei: skinimalizmus és szivárvány-smink

2021 legjobb makeup-trendjei: skinimalizmus és szivárvány-smink

Címlap / Stílus / Arc / 2021 legjobb makeup-trendjei: skinimalizmus és szivárvány-smink / 2. oldal

Nézzük, miket tartogat nekünk az idei divat a sminkek terén!

4/6. Lebegő szemhéjtus

Ariana Grande kedvence ez a technika, aminek népszerűsége tavalyról az idei évre is töretlenül átnyúlik. A nők szeretnek kísérletezni és élvezik a sminkelést, ez a trend pedig ennek maximálisan eleget tesz.

A sminkmesterek az ajánlják, hogy a tus finom vonalát először a bőrszínhez közeli szemceruzával rajzoljuk meg és ha tökéletes, húzzuk át egy sötétebb vagy színesebb árnyalattal.

Ha igazán precíz eredményt szeretnénk, a folyékony szemhéjtus használatával érhetjük el.

 

 

5/6. Smink-ékkövek

Ékszerezd fel a szemed! Az Eufória című sorozat tavaly berobban és a második évadát nem győzzük kivárni, de addig is megidézhetjük a hangulatát kreatív arcfestésünkben. A szemre ragasztott fényes köveket könnyű felhelyezni, hiszen egyik oldaluk tapadós és ha egy vonalban tesszük fel, akkor a szemhéj vonalán vagy a szemöldök alatt mutat a legjobban. Ha visszafogottabb megjelenésre vágysz, elég csak egy-egy kis követ felragasztanod a szemed sarkába, az is különleges hatást kelt.

 

 

6/6. Lila szemhéj

A járvány miatti megszorítások miatt mindennapjaink kicsit szürkébbé váltak, így nem csoda, ha a sminkek ezáltal egyre színesebbek. A lila szín előretörése egyre több sztáron volt megfigyelhető tavaly év végén, mintha – azon a kevés eseményen, amit megtartottak – a sminkmesterek igyekeztek volna valami hangsúlyos, feltűnő makeuppal előrukkolni.

Ez a szín azért is rendkívül sokoldalú, mert hangulata árnyalattól függően változik. A mély bíbor királyi és elegáns, a világoslila könnyed és játékos, a középsötét ibolya pedig kifinomult megjelenést kölcsönöz. A körsatír fekete vagy szürke szín helyett gyönyörűen mutat lila szemhéjpúderrel is.  

 

 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»