Reméljük lesz hová öltöznünk! A 2021-es divat legszebb színei és mintái

Reméljük lesz hová öltöznünk! A 2021-es divat legszebb színei és mintái

Címlap / Stílus / Divat / Reméljük lesz hová öltöznünk! A 2021-es divat legszebb színei és mintái / 3. oldal

Nehéz helyzetben vannak azok, akiknek lételemük a divat, hiszen az idei év korántsem arról szólt, hogy megmutassuk másoknak az elbűvölő szettjeinket.

5. Bonyolult mintázatok

2020 az elszigeteltségről szólt, de a divatot uralkodó elképzelés szerint itt az ideje, hogy kitűnjünk a tömegből. A mostani trendek sokszor meglehetősen zavarosnak, bonyolultnak tűnnek, és ennek megfelelően tökéletesen visszatükrözik a hétköznapjainkat. Az összhatást bonyolítják az aktuálisan még szokatlan helyen feltűnő fodrok, a széles, buggyos váll- és ujjrészek.

Sokan úgy vélték, ezt már nem lehet fokozni, ám erre ismét rácáfolt a divat: az egyébként is bonyolult ruhákat szinte kibogozhatatlan mintákkal bolondították meg. Ennek köszönhetően rendkívül egyedi darabok születtek, amik szintre észrevétlenül is végigvezetik a tekintetünket a komplett ruhán.

 

 

6. Hűvösebb árnyalatok

Természetesen akkor sincsen aggódnivalód, ha inkább az egyszerűbb, hűvösebb színeket és a visszafogottabb trendeket részesíted előnyben. A korábban említett földszíneket nyugodtan ötvözheted a feltűnőbb darabokkal, így máris egységesebb lehet a kép.

Ha pedig tényleg az egyszerűségre és az eleganciára törekszel, az előttünk álló évben is érdemes lesz a derékhangsúlyos darabok után nyúlnod. Ezeket a ruhákat megválogathatod a szürke összes árnyalatából, és ötvözheted feketével, kékkel, fehérrel, valamint khaki zölddel is. Sőt, egyre több tervezőnél feltűnt az örök klasszikus, a fekete-fehér párosa. 

 

 

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»