Reméljük lesz hová öltöznünk! A 2021-es divat legszebb színei és mintái

Reméljük lesz hová öltöznünk! A 2021-es divat legszebb színei és mintái

Címlap / Stílus / Divat / Reméljük lesz hová öltöznünk! A 2021-es divat legszebb színei és mintái

Nehéz helyzetben vannak azok, akiknek lételemük a divat, hiszen az idei év korántsem arról szólt, hogy megmutassuk másoknak az elbűvölő szettjeinket.

Azt nem állíthatom, hogy semmit sem vettem idén, de észrevehetően inkább nyáron vásároltam, amikor feloldották a karantént. Most már inkább arra kell figyelnem, hogy mást is felkapjak a cicanadrágomon és a kedvenc pulóveremen túl, mert a home office és az erdei séták ezen a téren kellőképpen ellustítják az embert. Reméljük, hogy a következő év már másként alakul. Bár a divat is inkább a fenntarthatóbb irányba mozdul el, a tervezők már nagyon várják, hogy megismerjük legújabb remekműveiket. Ezek a színek és minták fogják uralni az előttünk álló évet!

1. Csodaszép földszínek

A lakberendezésben egyértelműen a természetes színek felé vették az irányt a tervezők és úgy tűnik, ez az igény a divatban is erőteljesen megmutatkozik. Esztétikus, visszafogott és kifinomult barnák, könnyed khaki zöldek uralják ezt a trendet, amik nem csak a kisebb-nagyobb kiegészítőkön, hanem egészen nagy felületeken, pl. kabátokon, parkákon is megmutatkoznak. Ezeket az alapszíneket a legtöbb tervező egyszerű fehérrel, barnás árnyalatokkal, illetve feketével és arannyal párosította.

 

 

2. Hosszanti csíkozás

A csíkok mindig merész és feltűnő választásnak bizonyulnak, leginkább azért, mert sokan félnek viselni őket. Tény, hogy ez a különleges mintha hajlamos arra, hogy teltebbnek mutasson az átlagnál, de azért érdemes tenni vele egy próbát. Kiváltképpen az előttünk álló évben, amikor úgy tűnik, az idei trendeket inkább a hosszanti csíkozás, valamint a hosszanti és a keresztben futó csíkok ötvözése határozza meg.

 

 

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»