Reméljük lesz hová öltöznünk! A 2021-es divat legszebb színei és mintái

Reméljük lesz hová öltöznünk! A 2021-es divat legszebb színei és mintái

Címlap / Stílus / Divat / Reméljük lesz hová öltöznünk! A 2021-es divat legszebb színei és mintái / 2. oldal

Nehéz helyzetben vannak azok, akiknek lételemük a divat, hiszen az idei év korántsem arról szólt, hogy megmutassuk másoknak az elbűvölő szettjeinket.

3. Tetőtől talpig kockában

Ha a csíkok ennyire divatosak, keresztben és hosszában egyaránt, akkor várható volt, hogy a kockás minták sem maradnak ki a sorból. Ez olyannyira igaz a 2021-es trendekre, hogy kifejezetten divatos lesz tetőtől talpig kockás ruhákba öltözni. Akár egyrészes overálok, akár könnyed nyári ruhák, a kisebb-nagyobb kockák komoly részt hasítottak ki maguknak a trendi minták szegletéből.

Mindezt az aktuális divat szerint még valamivel fokozhatjuk: visszatértek a divatba a hálószerű ruhák. Feltűntek a neccharisnyák, illetve több tervező is készített olyan hálószerű darabokat, amiket az eredeti öltözékre kellett felhúzni, egyfajta extra dísz, kiegészítő formájában. Hát, ez még sokaknak kissé meredek, de a hálók a tervezők szerint újdonságot, valódi „szemcsemegét” jelentenek a következő szezonban. 

 

 

4. Ellenállhatatlan virágminták

Ha tavasz, akkor virágözön: ránk is fér némi vidámság! Ebben az előrejelzések szerint nem lesz hiány, hiszen az élénk, vibráló színek pont annyira népszerűnek számítanak, mint a legkülönfélébb virágminták. Ezen a téren változást jelent, hogy a tervezők gyakran nem ragaszkodtak az egységes képhez, szemben például a kockás ruhákkal.

A virágminták gyakran keveredtek márványos hatású motívumokkal, de az is gyakori volt, hogy kisebb-nagyobb részekből, patchwork-szerűen állt össze a különleges összkép. A virágminták egyébként sokszor merészebb, fényesebb színekkel, akár metálos, neonos ragyogással kerültek a kifutóra, úgyhogy a tavaszi, nyári szezon egyáltalán nem tűnik unalmasnak.

 

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»