2018 legdivatosabb sláger színe a lila: mutatjuk, milyen színekkel harmonizál

2018 legdivatosabb sláger színe a lila: mutatjuk, milyen színekkel harmonizál

Címlap / Stílus / Divat / 2018 legdivatosabb sláger színe a lila: mutatjuk, milyen színekkel harmonizál

Az elkövetkezendő szezon divatszíne megkérdőjelezhetetlenül a lila lett. Ennek sokan nagyon örülnek, mások annyira utálják a lilát, hogy el sem tudják képzelni, valaha viselni fogják. Pedig mindenkinek érdemes lenne tennie egy próbát, mert a lila olyan sokoldalúan és esztétikusan beilleszthető a ruhatárba, hogy téged is meg fog győzni!

Maszkulin és lila

A sort egyből egy merész és garantáltan figyelemfelkeltő összeállítással kezdjük, amihez hasonlóban te sem maradsz majd észrevétlen.

Meglehetősen maszkulin ez az összeállítás, kezdve azzal, hogy a cipő nem éppen nőies, és a lenge nadrág sem az, amit manapság megszokhattunk.

Érdemes azonban megfigyelned, milyen jól harmonizálnak egymással a darabok, és a rövidke, sötétlila kabát mennyire tökéletesen ellensúlyozza ezt a férfias összképet!

Ha nem is tudod elképzelni, hogy akár csak ehhez hasonló öltözékben megjelenj, akkor is ihletet adhat a lila színek kombinálása: egy kis sötétlila, kevés pasztell, és a fehér – egyszerűen nem lehet vele melléfogni.

 

Lila és pasztell

Ennél a szettnél is a fehér és a pasztell lágyít az összhatáson, ez tehát egy olyan praktika, amit az élénkebb színek viselésénél nyugodtan bevethetsz. A hűvösebb tavaszi napokra remek választás egy virágmintás szoknya, illetve olyan felső, kabát, ami harmonizál a szoknyán felbukkanó árnyalatokkal.

Jelen esetben ez a divatos lila, amihez a modell a csizmáját is társította. Persze, nem muszáj mindenáron csizmát viselned, főleg nem akkor, ha az időjárás ezt nem indokolja. Egy könnyen tavaszi cipőben is bátran nekivághatsz a munkanapnak, vagy éppen a csajos délutánnak!

Ami biztos: végtelenül romantikus és kedves megjelenést kölcsönözhetsz magadnak a virágminta és a pasztell lila kombinációjának köszönhetően.

 

Lila és világoskék

Nagyon jól harmonizál egymással a lila és a kék, továbbá a lila és a bordó, hiszen a bordó és a kék keresztezéséből jön létre a lila.

Most előbbire hoztunk egy tökéletes példát: ebben az összeállításban megfigyelheted, hogy a kék milyen kiválóan párosítható a lilával. Persze ebben az esetben az nem igaz, hogy minden árnyalat maximálisan látványos eredményt hoz, de ez a türkizes kék és ez a sötétlila egyértelműen passzol egymáshoz.

Bár ez az outfit még inkább télies hatású, könnyen átültetheted a tavaszba, pl. egy világoskék nadrág – lila blúz, vagy egy világoskék kiskabát és egy lila szoknya formájában.

A kombinációk száma szinte végtelen, hiszen akár a kiegészítők segítségével is elérheted a különleges összhatást.

 

Lila és bordó

A kéket már kipiáltuk, jöhet a bordó és a piros! Talán elsőre furcsa, hogy ezt a két színt összeboronáld, pedig láthatod, milyen szépen kiegészítik egymást.

Ebben a szettben ott van a bordó, a lila és a feltűnő narancs is sőt, a kesztyűn megjelenik a piros.

Mégsem tűnik úgy, hogy nem egységes az összeállítás!

Ennek a korábban említett komplementer párosítás az oka, tehát, ha szeretnéd új formában megismerni a lilát, akkor érdemes kísérletezgetned a kék mellett a bordó és a piros legkülönfélébb árnyalatival is.

Ami garantált, hogy ha idén erre a lila színre építed a ruhatárad frissítését, akkor egész biztosan trendi outfitekre tehetsz majd szert.

 

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!