Az elnyújtott élvezetben és a pillanatok alatti csúcsban is partner

Az elnyújtott élvezetben és a pillanatok alatti csúcsban is partner

Címlap / Szerelem / Szex / Az elnyújtott élvezetben és a pillanatok alatti csúcsban is partner

Egy jól működő kapcsolat feltételei között kétségtelenül fontos szerepet tölt be a rugalmasság. Ez a tulajdonság nem csak átvitt értelemben jön jól, amikor a másik fél hajlandó rábólintani, hogy az aktuális karácsonyi romkomot nézzétek meg a Trópusi viharba került megacápa vs. gigacunamiba sodort tertakrokodil 4 helyett. Partnered hajlékonysága vitathatatlanul a javadra válik a fizikai örömök terén is, a 2-Function Vibe vibrátor pedig szinte túlteljesíthetetlen ezen a téren.

Nem jártam még jógaoktatóval, így nem állítom minden kétséget kizáróan, hogy hús-vér partnerrel lehetetlen lenne elérni azt, amit ez a kényeztető nyújt, de azt bizton kijelenthetem, hogy én még nem találkoztam olyannal, aki a behatolásos és az orális szex kínálta örömöket egyszerre tudta volna nyújtani – a 2-Function Vibe viszont minden gond nélkül teszi ezt.

Az, hogy a vibrátorba két funkciót is építettek, már eleve jól hangzik, hiszen mikor ehhez, mikor ahhoz van inkább az embernek kedve, de ezzel a kényeztetővel még csak választani sem kell, mert mindkettőt tudja, ráadásul akár egyszerre.

A csomagból kivéve elsőre az tűnt fel, hogy mennyire „élő” hatású az anyag, hiszen egyszerre tömör, merev, mégis nagyon jól hajlítható.

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy óva intsek mindenkit attól, hogy kipróbálja, hogy a vibrátor végét a kezében tartva és határozottan meglendítve azt félbe hajlik-e, mint gyerek korunk memóriamágneses karkötői. A válasz igen, vagyis félig, egyfajta pisztoly formát vesz fel, amit utána remekül meg lehet pörgetni az ujjaid körül egy western filmes mozdulattal, de, bár a vibrátor masszívnak és strapabírónak tűnik, mégsem erre találták ki. Elégítse ki a kíváncsiságodat annyi, hogy a dolog működik, de ennél sokkal élvezetesebb dolgokra találták ki ezt a játékszert, használd inkább te is arra, és még sokáig örömöd lesz benne.

2-Function Vibe vibrátor

Bár nem a méret a lényeg, nézzünk azért gyorsan rá az adatokra: a teljes játékszer kicsit több mint 22 centi hosszú, ebből a vibrátor hüvelybe helyezhető hossza 14 centiméter. A kis száj, aminek a közepén a nyelvecske található, nagyjából 4×3 centis, maga a nyelvecske pedig 1,3×1 centiméter, ami lehet, hogy elsőre aprónak tűnik, viszont tapasztalatom szerint így sokkal egyszerűbb a megfelelő helyre irányítani, a nagy teljesítményű motor és az extra erős rezgésmód pedig gondoskodik róla, hogy akkor se hagyjon cserben a készülék, amikor erőteljesebb kényeztetésre vágysz.

A bőrbarát anyag és a bársonyos tapintás szintén plusz pontnak számít, de nekem mégis az jött be legjobban, hogy az élmény teljesen személyre szabható: mind a rezgésmódot, mind a nyelv részt 10-10 különböző módba állíthatod. A matek sosem volt az erősségem, úgyhogy most ne menjünk bele, hogy variációval vagy permutációval vagy mi a csudával kell kiszámolni az összes elképzelhető beállítási lehetőséget, a lényeg, hogy annyi van, hogy abban bárki megtalálja azt, amit ő falat rengetőnek nevez.

Maradjunk annyiban, hogy komolyan veszem a munkámat, és alapos tesztelésnek vetettem alá a 2-Function Vibe-ot. Szó mi szó, egyszer sem hagyott cserben, pedig háromszor is bevetésre küldtem…

A különböző funkciók mellett maga a hajlíthatóság az, ami széles teret adott a képzeletemnek, szántam tehát némi időt a kísérletezésre, és megtaláltam azokat a pontokat és hajlásfokokat, amelyek számomra a legjobban bejönnek.

A végtanulságot levonva, ez a vibrátor az elnyújtott élvezetben és a pillanatok alatti csúcsban is partnered lesz – egy szóval, mindig alkalmazkodik az igényeidhez. Ki kívánhatna ennél többet egy jó és önzetlen szeretőtől?

A 2-Function Vibe vibrátort a vagyaim.hu webshoptól kaptuk tesztelésre.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást