10 üzenet, amit sose küldj egy férfinek, mert félre érti

10 üzenet, amit sose küldj egy férfinek, mert félre érti

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 üzenet, amit sose küldj egy férfinek, mert félre érti / 2. oldal

Bármilyen szakítással kapcsolatos üzenet

Ha az előbbi pontban említettük a gyávaságot, akkor az ebben az esetben fokozottan érvényes. Senkivel nem szakítunk üzenetben és kész. Akkor sem, ha velünk már szakítottak így. Ugye, milyen rossz volt? Éppen ezért ne legyél te is ilyen. Egy kapcsolatot mindig személyesen fejezz be, de minimum telefonon, ennyivel meg kell tisztelned a másikat. 

Meztelen fotók rólad

Igen, ez kétségtelenül szexi, de több hátránya is van. Ha éppen elfoglalt, nem lesz ideje érdemben reagálni, te pedig ezen meg fogsz sértődni. Ha dolgozik, kifejezetten kellemetlen lehet számára a helyzet.

És ha már itt tartunk, a legjobb, ha soha senkinek nem küldesz magadról meztelen képet.

Ha csúnya szakítás a kapcsolat vége, visszaélhet vele, de ha meg is bízol benne, akkor is fennáll az esélye, hogy ellopják a telefonját és illetéktelen kezekbe kerülnek a képek. Nem érdemes kockáztatni.

Részeg üzenetek

Részegen az ember nem gondolkodik racionálisan – éppen ez az ivászat lényege – ami azt eredményezheti, hogy olyat írsz, amit másnapra megbánsz. Ezen kívül a részegen küldött üzenetek nagy része alig értelmezhető és gyerekes, úgyhogy ha ittál, a telefonod csak arra használd, hogy taxit hívsz.

„Mindegy…”

Az értelmetlen üzenetek koronaékszere egy duzzogva odavetett „mindegy” vagy „ok.”. Ezzel maximum felidegesíted, semmi mást nem érsz el.

Ilyenkor a nők sokszor arra várnak, hogy a pasi majd felhívja őket és bocsánatot kér és csodálkoznak, ha ez nem történik meg. Pedig az esetek nagy részében nem fog, mert egy férfi ezzel a semmitmondó üzenettel nem tud mit kezdeni és ez – ilyenkor – nem is az ő hibája.

Kisregény egy átlagos hétköznapodról

Mint az első pontban is említettük, a férfiak írásban (is) lényegre törően kommunikálnak, így egy semmitmondó, unalmas kis esszére nem fognak tudni érdemben válaszolni.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást