10 trükk, ahogyan nőiesítheted a maszkulin alapdarabjaidat

10 trükk, ahogyan nőiesítheted a maszkulin alapdarabjaidat

Címlap / Stílus / Divat / 10 trükk, ahogyan nőiesítheted a maszkulin alapdarabjaidat

A maszkulin stílus jó ideig ijesztő volt számomra, és semmilyen szinten sem tudtam vele azonosulni. Azt azonban már rég tudom, hogy a lehető legférfiasabb szettben is lehet valaki ízig-vérig nő, hiszen nem a viselt darabokon múlik, milyen a kisugárzásunk. Ahhoz viszont kétség sem fér, hogy a ruháink hatást gyakorolnak a hangulatunkra, megítélésünkre, ezért nem árt gondosan megválogatni őket.

Most olyan összeállításokat hoztam, amik segítenek úgy nőiesíteni a maszkulin alapdarabokat, hogy te is garantáltan megbarátkozol ezzel az irányvonallal!

Maszkulin cipők

A mokaszinokról jómagam azt hittem, hogy semmilyen körülmények között nem térhetnek vissza a divatba, de tévedtem: jelenleg az egyik legtrendibb irányzatnak számítanak.

Nagy szerencse ez a maszkulin stílus kedvelőinek, ugyanis ha valamihez, akkor a kicsit férfiasabb beütésű szettekhez remekül passzolnak – egyúttal lágyítanak is a határozott vonalvezetésű kabátokon és nadrágokon.

 

Karcsúsító derékszabás

A derékszabás most mindent visz a divatban, ráadásul a segítségével remekül hangsúlyozhatjuk a homokóra alkatunkat.

Jó ötlet bevetni a maszkulin hatású outfitekben is, mert azonnal segít nőiesebbé varázsolni még a legdurvább, legférfiasabb farmert is.

Ennél a szettnél még kiemelést érdemel a blúz is, ami lágy esésű, könnyed – bár diszkrét, nagyban ellensúlyozza a szett férfias elemeit.

 

Kockás nadrág kalappal

A kockás nadrág az idei ősszel kihagyhatatlan alapdarabnak bizonyul, ugyanis ez a minta valódi slágerdarabnak számít a mostani szezonban.

Akár egyenes vonalvezetésű, akár testhezálló, érdemes belőle derékszabásút választanod – ez a korábban leírtaknak megfelelően máris nőiessé teszi a megjelenésedet.

A bokacsizma és a kalap (hidegebb napokon persze a vastagabb változatok) remekül kiegészíti az egyébként férfiasnak ható darabokat.

 

Tűsarkúval nőiesen

Bár korántsem kell minden maszkulin szetthez tűsarkút viselned, bizonyos összeállításoknál kifejezetten előnyös, ha ezt a cipőt választod.

Jó példa erre a boyfriend nadrág és minden olyan fazon, ami feltűnően bő.

A lágy esésű, oversized ruhák, pulóverek, illetve a túlméretezett kabátok mellé is jól illik nőiesítés szempontjából a tűsarkú, és különösen érdemes mellette voksolnod, ha ezeket a darabokat egy szettben szeretnéd viselni.

 

Vidám színek és minták

Rengeteget csalhatsz a maszkulin stílusban pusztán azzal, hogy bedobsz néhány élénk színt és nőiesebbnek ható mintát.

Bár a divat ezen a téren is egyre megengedőbb, azért még nem mondhatjuk általánosnak, hogy a férfiak nagyon élénk színeket hordanának, és még mintákkal is megspékelnék azokat.

Ezért lehet remekül ellensúlyozni egy mustársárga blúz és cipő, valamint egy madármintás blúz segítségével a maszkulin összhatást.

 

Tűsarkú és sikkes kalap

Nagyon érdekes és mindenekelőtt szexi összhatást érhetsz el, ha a maszkulin stílust a nagybetűs női alapdarabokkal ötvözöd.

A finomkötött pulóver és a tűsarkú megmásíthatatlanul nőies viselet, míg a nadrágtartó, a palazzo szabású nadrág és a gallér inkább férfiasnak mondható.

Amikor ezt a két irányzatot ötvözöd, akkor igazán egyedi és feltűnő megjelenésre tehetsz szert, ami a legkevésbé sem mondható hétköznapinak.

 

Svájci sapka

Bár svájci sapkát a férfiak is előszeretettel hordtak a korábbi trendeknek megfelelően, idén inkább a nők fogják viselni őket, mert egész egyszerűen elsöprő sikert arattak a kifutókon.

Kicsit férfias, kicsit nőies, remekül illik a maszkulin összeállításokhoz.

Jól passzol például egy csinos ruhához, miniszoknyás szetthez, ami ugyan önmagában nagyon nőiesnek számít, ha bokacsizmával és egy izgalmas zakóval ötvözöd, máris egyedi és magával ragadó lesz a szetted.

 

Nőies kiegészítők

Egy tetőtől talpig maszkulin szettet is nőiessé tehetsz néhány jól megválogatott kiegészítővel.

Ezt az összeállítást – a mai trendeknek megfelelően – akár a férfiak is nyugodtan felvehetnék, legfeljebb nekik egy kicsit bővebb szárú nadrágot kellene választaniuk.

Akkor mitől lesz mégis nőies a szett?

Először is sokat számít a táska, amiből ezúttal érdemesebb inkább kézitáskát, oldaltáskát választani, továbbá a frizura az, ami nagyon sokat nyom a latban.

A kiengedett, hullámos tincsek annyira feltűnően nőiesek, hogy tökéletesen ellensúlyozzák a férfias összhatást.

 

Vérpezsdítő leggings

A cicanadrágok még mindig elérhetőek a kínálatban, és már jóval változatosabb formában szerezhetjük be őket, mint korábban.

Remek lehetőségeket rejtenek magukban a műbőrbetétes és az áttetsző anyaggal megbolondított változatok, amik nagyon szexivé teszik a megjelenésedet – mivel ezeket a darabokat a férfiak egyáltalán nem viselik, még a leginkább maszkulinnak ható szetteket is ellensúlyozhatod a segítségükkel.

Egy hosszú pulcsihoz, vagy egy lazább esésű tunikához remekül passzolnak.

 

Hosszúszárú csizmák

A hosszúszárú csizmák, különösen a combcsizmák is annyira nőies daraboknak számítanak, hogy még akkor is ordítani fog rólad a nemed, ha egy hihetetlenül férfias szetthez veszed fel őket.

Bármennyire elnagyolt pulóverrel, kabáttal, méretes sállal viseled, a leggings és a combcsizma párosa messziről hirdeti a nőiességedet.

Ugyanez elmondható a térdig, vagy a térd alá érő csizmákról, amik azoknak bizonyulnak ideális választásnak, akik kevésbé szexin szeretnének felöltözni.

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!