Szerelem / Párkapcsolat

Vajon tetszem neki? 7 jel, ami arra utal, hogy nagyon is

Könnyű megállapítani, vajon tetszel-e egy pasinak, kivéve akkor, ha ő is bejön neked. Ebben az esetben ugyanis sokszor egészen másképp látjuk a helyzetet, és olyan jeleket sem veszünk észre, amikből rögtön választ kaphatnánk a kérdésre. Ezért érdemes elolvasnod ezt az útmutatót, ugyanis ezek egyértelműen arra utalnak, hogy nagyon tetszel neki!

Emlékszik arra, mit mondtál

A legutóbbi beszélgetéskor elejtettél egy rövid mondatot arról, hogy a hétvégén végre kiolvasod azt a könyvet, amit úgy szerettél volna.

Aztán elérkezik a hétfő, ő pedig rögtön érdeklődik, hogy milyen volt.

Amennyiben a pasi emlékszik arra, hogy mit meséltél, és nem csak felületesen figyelt oda a beszélgetésnél, azt jelenti, hogy valóban érdekled őt, és szeretne minél jobban megismerni téged!

 

Rejtett kérdések

Ahelyett, hogy egyenesen megkérdezné tőled, van-e pasid, inkább csak utalgat rá, és sejtelmesen teszi fel neked a kérdést.

Olyan mondatokkal dobálózik, mint hogy “a pasid nagyon szerencsés fickó“, és ha kiderül, hogy épp egyedülálló vagy, azt is gyakran elsüti, hogy “nem lehet, hogy te még mindig szingli vagy!

Ezekkel a mondatokkal igyekszik kipuhatolni, hogy egyáltalán mi a kapcsolati státuszod, ahogy azt is, hogy milyen lenne a hozzáállásod, ha elhívna randizni.

 

Véletlen érintések

Amikor egy zsúfolt szobában vagytok, vagy elmentek egy buliba, mindig talál lehetőséget arra, hogy hozzád érhessen.

Észrevétlenül megérint a vállával, hozzád ér a lábával, vagy beszélgetés közben néha a kezét ráteszi a derekadra, karodra.

Ezeket sokszor anélkül csinálja, hogy neki is feltűnne.

Természetes reakció, hogy akit nagyon kedvelünk, ahhoz többször is hozzá akarunk érni.

Amennyiben észrevetted, hogy ő is ezt csinálja, érdemes viszonoznod.

 

Zavarba jön

Beszélgetés közben azt látod rajta, hogy kicsit zavarba jön?

Belekavarodik egy-egy mondatba, vagy olyan vicceket mond, amiket még ő sem igazán talál poénosnak?

A srácok is képesek félénkebbé válni, ha olyan személlyel beszélgetnek, akiért nagyon is oda vannak.

Ezért ha érzékeled rajta azt, hogy izgul, az egy igazán pozitív előjel.

Egyértelmű, hogy tetszel neki!

Felkeltené az érdeklődésed

Naná, hogy azt akarja, hogy okosnak és viccesnek tartsd őt, ezért mindent elkövet azért, hogy felkeltse az érdeklődésedet.

Olyan sztorikat mesél magáról, amikkel jobb színben tűnhet fel, esetleg úgy ajánlja fel másnak a segítségét, hogy azt te biztosan halld.

Persze mindezt sikerül úgy csinálnia, hogy az ne tűnjön nagyzolásnak vagy önfényezésnek, hiszen alapjáraton nem ilyen típus, csak szimplán az érdeklődésedet akarja még inkább felkelteni.

Csipkelődik veled

A vonzalom egyik legerőteljesebb jele az, hogy folyton játékos módokon kötözködik veled.

Elsüt egy vicces beszólást a cipődet vagy az ebédedet illetően, de nem azért, mert meg akar bántani, vagy komolyan gondolja azt.

Inkább csak csipkelődne veled, mint ahogy azt a kisfiúk csinálják az oviban, és ez egyértelműen arra utal, hogy nagyon tetszel neki.

 

Hosszú üzenetek

Te is egészen máshogy beszélgetsz a neten keresztül a haverjaiddal, mint azzal a férfivel, aki tetszik neked, és ez fordítva is igaz.

Amikor egy srác nem csak pár szavas válaszokat ír, hanem hosszú üzeneteket küld, az arra utal, hogy tényleg érdekled őt.

Nem akarja, hogy a beszélgetés megszakadjon, ezért mindent elkövet, hogy fenn tartsa az érdeklődésedet, és egyúttal jobban megismerjen téged.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást