Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Ha ez a négy változás bekövetkezik a szexuális életetekben, a kapcsolatotok örökké fog tartani

Ha ez a négy változás bekövetkezik a szexuális életetekben, a kapcsolatotok örökké fog tartani

A szex mindig a kapcsolatok elején a legizgalmasabb. Ilyenkor még nem ismeritek egymás testét, rengeteg titkot fedeztek fel a másik vágyaival kapcsolatban, így nem csoda, hogy akár naponta többször is sort kerítetek az együttlétekre. Aztán ahogy telnek a hónapok, majd pedig az évek, bizonyos dolgok megváltoznak a szexuális életetekben. Ez viszont nem feltétlenül jelent rosszat, ha ugyanis az alábbi átalakulást észleled te is, az bizony arra utal, hogy titeket tényleg egymásnak teremtett a sors, és nagyon erős párt alkottok!

Minden természetesen történik

A kapcsolat elején még megtervezed fejben, mikor fogtok szeretkezni, rákészülsz, és izgulsz is miatta.

Idővel viszont ez is megváltozik, és a szex természetesen, mindenféle előregondolás nélkül történik meg.

Egyszerűen csak tudjátok, hogy most ez követezik, mert olyannyira egymásra hangolódtatok spirituálisan és fizikálisan, hogy nincs szükség többé utalgatásra; szavak nélkül, érzések és mozdulatok alapján tudjátok, hogy most szeretkezni fogtok egymással.

Ellazulsz, és jól érzed magad a bőrödben

Kezdetben mindenki aggódik azért, vajon mennyire tetszik majd a másik félnek meztelenül, és amiatt is, hogy mennyire lesz elégedett a teljesítményével.

Bizonyos kapcsolatokban ez a fajta feszengés sosem múlik el, de ha az Igazival vagy együtt, rövidesen úgy érzed, mellette nyugodtan lehetsz önmagad.

A Nagy Ő társaságában nem foglalkozol a hibáiddal, magabiztosnak és szexinek érzed magad; mert ő azt érezteti veled, hogy te vagy számára a főnyeremény.

Innentől kezdve pedig nem a külsőségekkel foglalkozol, hanem a csodálatos érzéssel.

Nyíltan beszéltek mindenről

Nehéz beszélni a szexről, ha még alig ismeritek egymást, azt pedig pláne nem könnyű a másik tudtára adni, ha valamit nem úgy csinál, ahogy te szeretnéd.

Egy őszinte, nyitott kapcsolatban viszont ez idővel egyáltalán nem fog gondot okozni.

Az Igazival képes vagy úgy beszélni a szexről, mint a vacsoráról vagy a kedvenc filmedről; feszengés és kellemetlen csend nélkül.

Gond nélkül el tudod mondani a pasidnak, mit szeretnél tőle, és mit próbálnál ki, ő pedig meghallgat, kompromisszumokat köt, és ugyancsak ilyen nyíltan beszél róla.

Sosem válik szexmentessé a kapcsolat

Ha egy hosszan tartó, boldog kapcsolatban élsz, a szex nem tűnik el az életetekből.

Valójában az együttlétek igazi terápiaként hatnak rátok; mindig jó érzéssel tölt el, és közelebb is érzed magad utána a partneredhez.

A szeretkezések során tényleg úgy érzed, hogy összekapcsolódtok, felszabadulttá válsz, és boldogabb leszel.

Még csak fel sem merül benned, hogy kifogásokkal állj elő, sőt!

Te is ugyanúgy igényled az együttléteket, mint a pasid.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást